den här gången var det annorlunda

jag och maggi tar "forever alone" till en helt ny nivå, no friendies osv
hah

:)

Hade skolfoto igår, såg ut såhär på mitt ensamfoto. Hade dans igår, abo hassan det är lite svårt att konsentrera sig på dansen....... ääh whonder why? Gjorde inget mer vettigt den dagen, kul chey!
Hade en kort skoldag idag med simning sista lektionen, var i hallen i typ en kvart sen drog vi och solade. Åkte hem till emelie och snackade igenom en massor. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det att somna till någon film, standard att somna till tsatsiki, kan typ varje replik eeeh.

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

sjukt fin låt

I would lie and say that you're not on my mind.

såfort jag lägger ner bloggandet får jag skit av mina #1 blogstalkers och när jag väl bloggar får jag skit av alla för att min blogg är så tråkig. men aaaa. Tro det eller ej så har jag ett liv utanför datan, med min ajfån (♥) närå, ska försöka att uppdatera ibland, med bilder den här gången, det är ju endå ingen som läser det jag skriver haha.

:D


hahhabästa, härifrån


helgen

Jag hade typ 3 lektioner i skolan men drog hem med maggi till mig och rökte vp och sket i den sista lektionen, gangsterZ.
Vid 4 drog jag in till grönan med mina b-rudar och köade till veronica maggio, först var det pretty lame men efter några låtar var det grymt, alla fakka ur till den sista låten haha. Kvällskäk på donken och nattpromenad hem, däckade dirrmode hemma hos emelie.
Idag blir det middag med hannah och hennes vänner och sedan ska jag väll träffa någon kompis, vi får se vart kvällen leder..
lägger in bilder sedan, c´ya

torsdag

hade en helt ok skoldag, aa vet att alla mina inlägg låter lika dana men äsch. Drog hem till Maggi och hjälpte henne med so:n. Drog till coop med mami och där fann jag mina favoritskor som varit borta i år, hannah hade kidnappat mina favoritskolr :((...
Har pluggat so med mami och lagat middag, nu ska jag åka och hämta hannah på jobbet. Vi hörs!

fest hos oleg

Hade en väldigt död skoldag idag enda fram till dansen. Har börjat dansa i dansgaraget med några tjejor från skolan.  amajgaash hade en sjukt snygg danslärare, ser fram emot nästa onsdag, han och 20 tjejer alltså hahaha ;)
Emelie följde med mig hem efter skolan och hjälpte mig med so:n, thankuuuu darlääng. Har pluggat hela kvällen och det ska jag fortsätta med nu.
Imorgon har jag sovmorgon, jag börjar 10:15 - sköööönt!
vi hörs sen!

jooohnii

internskämt alltsååå


Hade en rätt lame skoldag som vanligt, förutom spanskalektionenii♥♥ när maggi satt och indiestämplade mig hahha fick även ett par superfina målade ögonbryn.
Drog hem med Maggi och bakade, eller snarare, jag bakade och hon åt.. 
Har inte gjort så mycket mer under dagen förutom att plugga, fattar 0 så imorgon kommer emelie och hjälper mig med min so inlämning!!!!
stress

Nu ska jag hoppa in i duschen och välja kläder till imorgon, hörs!

-


söndag

Sitter med Hannah och alex och borde egentligen plugga men ååh ni vet hur det gick det det. Snackar med sanna istället, fundrar på att lägga mig i ett varmt bad, elska att bada♥
Måste välja kläder till imorgon också, gah

If I'm not made for you, then why does my heart tell me that I am?

bra låt det där!
hejsan!
Hade en skitbra kväll igår med mina bestisar hih, gulligt ord.. Kollade på skräckfilm, pratade, gjorde en sak så att jag skrattade så att jag grät. Vaknade tidigt och drog till emelies lillebrors harrypotter kalas hehe, hjälpte till lite osv. Sedan drog vi till ängbyplan och åt sushi, mys!
väntar på att emelie ska ladda upp bílder så nu får ni en gammal bild ist

-

Hade en skön kväll hos my, åkte och handlade massa gott, satt vid datan, och slö kollade på någon dålig film, snackade igenom allt hon missat, tills my somnade och jag satt och pratade för mig själv...

Ikväll ska jag hem till Emelie med Maggi och ha tjejkväll, mysssss. Bloggar lär väll eka i helgen, för imorgon ska jag hjälpa till på emelies lillebrors harry potter kalas haha..

friday im in love

Hade en gal1 lång skoldag, det borde inte vara laglit att gå 8-16 på en fredag... Men men, drog till mysan med Maggi efter skolan, pratade om allt vi missat och massa annat.
Nu ska jag snart packa ihop en väska och dra hem till My, där blir det en skön fredag med film och massa skitsnack, har inte träffat my på ett bra tag så det blir nais.
mina favoriter och jag på min födelsedag,gash vilken grym kväll det var ;) ♥

(;

Tänkte bara säga att friskis och lökis (läs: svettis) inte är min grej alltså, hahahaha

If someone lies about you, tell the truth about them.

Var med Maggi ett tag efter skolan, vi var ute ett tag och drog in när det började regna. Kom hem, lagade middag och umgicks med Hannah och alex ett tag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det plugg, vi hörs :)

dagarna rullar på som dom brukar göra

Tisdag: hade en sjukt tråkig skoldag med skoljoggen inplanerat, det gick ju superbra för mig och mina b-rudar.... haha, hängde på någon parkbänk, sov lite på en gräsplätt och tillbaka till skolan efter 1 timme.. Drog hem och pluggade till no provet
Onsdag:  hade 2 prov i skolan idag, ett gammalt svenska nationella och no prov, gick faktiskt bra den här gången. Bytte även från läxhjälp (hahahahha) till dans så nu blir det dans en gång i veckan ist ;)
ville dö på sista lektionen, var så hungrig haha, jag tror inte det var någon i hela aulan som inte märkte det.......
Nu sitter jag och pluggar lite till svenskan och ska strax ta itu med städning, kul kul och jätte jätte tråkigt.

litet utdrag ur min fotovägg, josefinsorbom @instagram

mot skolan

har bara 2 lektioner idag sedan har vi skoljoggen........ aah som ni kanske förstår är jag inte värsta big fan av skoljoggen. drev med emelie om att jag och maggi skulle springa den i "tävlingsklassen" hahahah hon känner mig inte  tillräckligt bra alltså........

The pretties people do the ugliest things.

drog till vällingby med maggi efter en kind off kort skoldag, köpte inget annat en mat hehe. Ska sätta mig och plugga, men först blir det middag.. eller aaaaaah, jag måste städa också, mami kommer hem imorgon, hon har varit 1 vecka i usa med sina tjejkompisar, avis!!

Feelings that come back are feelings that never went away

Hämtade syster från jobbet, åkte hem och käkade, färgat hennes hår (rosa den här gången haha) och målat naglarna, söndagssysslor.
Nu ska jag dricka smoothie och kolla på jersey shore, ses!

om du vill ha mig,nu kan du få mig så lätt

fredagen  var grym, drog in till grönalund efter skolan, vi trängde oss så vi hade sjukt bra platser, typ 2 meter från scenen? Emelie, Jag, Hilda och Natasha satt och köade ett tag innan någon jobbig fan förstöde allt. Iallfall, de var grymt! Min första håkan konsert ♥ Det blev slagg hos mig när vi kom hem, min och hildas fina dans runt 3 natten♥

Igår så lagade hannah och alex världens finaste middag till mig och maggster haha, dubbeldejt ehehe..  Sedan blev det film @ my crib, maggi tvingade mig att se never back down, den var helt okej faktiskt, killarna gjorde hela filmen....
Nu ska jag kolla på film,hörs

smartass

skulle somsagt kolla på tv men somnade i soffan och vaknade runt 22:30, då jag trodde att jag sovit hela natten men hade bara sovit ganske kort, så jäkla dumt gjort, nu kommer jag inte kunna somna ikväll.. aja '

gammal bild

hade jordens jobbigaste skoldag idag, den tog aldrig slut. Vi var tvungna att rulla till bibloteket i spöregnet, kul skit, hade 2 timmar "läxhjälp" sista lektionen..
Hämtade upp syster i barkarby efter skolan, då vi åkte och handlade och lagade mat tsms.
Har pluggat endel till No provet också, nu ska jag gå och sätta mig för första gången på riktigt länge framför tvn, brukar aldrig kolla på tv, dä tråkigt.


onsdag

Har vaknat upp med jordens jäkla fågelbo i håret dödödöödödöö, kan bero på att jag typ aldrig borstar håret hehehheh. Ska snart åka till skolan i regnet, elska sveriges väder, a fast ne.
Har jordens längsta skoldag 8-16, är  astaggad!! a fast ne.
Vi hörs när jag är hemma igen, a fast ne.


Cause baby i tell ya, my heart is freaking out, when i held ya.


p to the lugg

spanska √
svenska √
so √
grymt! har pluggat ett tag och redan hunnit med att äta middag haha, ska sätta mig och plugga på no:n, sedan ska jag baka något hade jag tänkt, det var ju ett tag sedan. Nu ska jag fortsätta att plugga, det går rätt bra faktiskt med bruno mars i högtalarna och en kaffe på det

:(

hade en mattelektion och sedan en rast i 2½ timme så jag drog hem, har käkat, varit ute med elsa och kollat på solsidan. Nu ska jag dra på mig kläder och snart åka tillbaka till skolan, då vi har 2 lektioner sen slutar vi, skön dag!
Hörs

varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu

Kom hem från en rätt chill skoldag, fick tillbaka mitt no prov, vg duttii.. Vi hade vår första lektion där vi skulle lära oss lite på en gitarr, blev helt insatt, jag vill lära mig spela gitarr nu nu nu.
Nu ska jag gå och ta mig en kaffe sedan ska jag städa rummet, vi hörs!

They say bad things happen for a reason

vaknade av att emelie ringde, så standard att hon alltid ska ringa och väcka mig på helgerna, aj dånt lajk dat..
Vi drog till jakan, mötte sofia och amanda helt ranadom, kollade i affärer och tog en fika på waynes. Emelie och jag åkte hem till henne, sedan kom maggi dit så färgade vi emelies hår, nais.
Jag var tvungen att hem, blä, det är fett överskattat att gå haha.
inte för att bilden har med inlägget att göra, men det är sjukt hur mycket jag saknar usa♥

:)

Hejsan!
gårdagen skulle egentligen spenderas med amanda och maggi men det blev lite ändrade planer, vi åkte runt på moppen ett tag, mötte upp Emelie, louise, Erica och Jossan, hamnade på gården och kollade på skräckfilm, sjukt leskig film.
Nu ska jag hoppa in i duschen för sedan dra iväg på bröllop, får väll räkna med klädkris för att jag inte valt kläder än.....
manda, mysan och jag

its friday, friday

hejjsan!
hade en helt okej skoldag, lång som satan men de funkade, åkte hem till maggi på rasten för att äta choklad eHeHe, hej_moppeberoende_tjejer..
Åkte hem och fikade lite med mami, sen har jag inte gjort så himla mycket mer, hade planer för kvällen men det blev inte av så nu ska jag träffa Maggi och Amanda, vi ska inte göra så mycket, hörs ikväll!

"Det är okej att känna"


RelationSHIPS sink when they have too many passengers.

shosan!
hade faktiskt en naiz skoldag, kan bero på att jag var helt övertrött, skrattanfall på spanskan, el standard. Hade idrott och köttade faktiskt för första gången sen 6an hehe, åkte hem med maggster i spöregnet, såg ut som wet dogs när vi kom in. Drog till v-by en snabbis och köpte en liten nödvändig skitsak. Kom precis hem från vinsta och hämta thai mat (♥) mindre kul att jag åkte bakom en polis hela vägen hem....har aldrig kört så laglit som då.....

RSS 2.0