HAHAHA BARA TILL DIG MAGGI


i en annan del av skälby


heeeeeeeeeeeeeeeeej

vart är din kompis? aaaaah hon e sjuk så aah jag går runt själv, kul. Våldgästade maggis hus på rasten och hade en allmänt rolig skoldag, Åkte hem till maggi efter skolan var slut, åkte bara hem till henne för att äta muffins, hahahha, blev utkastad utan skor i regnet hahah, skrattat mig till magrutor, läs;(tränat min matruta)

dödödödödööd

sitter och försöker klicka hem grejer från forever21 och victoriasecret men deras hemsida kan äta min daaaaahle, dö dö dö!

tisdag idag igen

Hejsan!
Ska snart rulla mot skolan, kommer frysa ihjäl, när jag gick upp imorse stod temperaturen på 8 grader, dö!
aaaah jag vet min blogg är fylld med massa tråkiga o meningslösa inlägg, hehe

:)

elska att bada♥♥
haha vet att ni bryr er men aaaaaaa... iallafall, ska åka till alexandra och hämta hannah och en mobil till mig, eftersom min mobil enbart pratar finska och raderat alla mina kontakter - kul!
höreeeeeeeeeeeeeees

You beat me at my own game

skoldagen gick faktiskt riktigt snabbt, kan bero på den 2 och en halv timmes långa rasten vi hade?  åkte till outleten med maggi och åt på donken, träffade på halva skälby där haha.
nu ska jag bada (♥♥♥) hörs sen

today is where your book begins the rest is still unwritten

åkte till macken med maggi och tankade fyllde på däcken och sånt spännande, åkte runt lite och sen en till råcksta för att hälsa på emelie hehe.
snart blir det att hoppa i sängs, skolan börjar ju imorgon, weho

såå bra!


en till liten onödig uppdate

drar till macken med maggsteer och tankar, weho.
sedan blir det en dejt med mr dusch

lite smått random bilder från dom senaste dagarna

standardlunch i skolan
jag, louise och emme_.love_darin
söt bild, fint ljust osv..
sååååååååååååhär kult har vi på lektionerna 5 av 5 toasters
hej

never will be mine

tjofräs, jag skrev ett inlägg igår men de kom tydligen inte upp, blogg.se kan ta sig..
iallafall, igår kväll var grymt kul, åkte runt på moppen med en jääääkla massa folk,  när vi va som mest var vi typ  runt 6-7? moppar med 2-3 pers på varje eHeHeH, var ute ett tag sedan landade vi hos hildur och käkade mackor  o drack tee, standard brää. rullade ut igen och var ute ett tag med härliga människor, slocknade hemma hos emelie, g-rym kväll.

99% av alla killar är snygga, Resterande 1% går i min skola

sad but true haha..
Tjosan, den här dagen har varit gryyyymt onödig, först en onödig tripp till veddestavallen sen en ännu onödigare tripp till centralen, kul kul och jätte jätte gott... Degar iaf i soffan med té och bän änd järry♥♥
hörs!

haha wtf


ssssssnyggt!

Tumblr_lqg4k7wzke1r1kk51o1_500_large
pic, we♥it

justlittlethings


andra jävla äckliga ilandsproblem

jag har tappat bort min ipod, fml

uppe tidigt

Pappa och jag ska snart åka iväg till sjukhuset, vi ska hälsa på min farfar. Sedan ska jag iväg och träffa Maggi o ikväll blir det utomhus bio i rålis!
ses

s-jukt bra kväll!

Som ni kanske märkte vid inlägget under så hade jag lite d to the amp men allt löste sig när emelie (♥♥♥) cyklade hem till mig med en påse kläder, gulle!!
Kvällen blev så underbar, emelie o jag trängde oss nästan längst fram och dansade med massa söta.
Vi träffade på en hel del folk vi kände, men umgicks mest med några av emelies kompisar, riktigt roliga männsikor! Vi stannade nästan där längst och dansade, tills vi fick vår efterlängtade avicii♥♥, FKB
Drog till bk för lite nattkäk, vidare mot alvik där mami och papi hämtade mig!
summasumarum; underbar kväll♥



äckliga jävla ilandsproblem

har suttit och letat efter något att ha på mig i typ 2 timmar, nu är jag gråtfärdig och fundar på att stanna hemma.

I'm scared of losing you, but you're not even mine.

börjar snart röra mig in till stan för att gå på the voice ikväll, drar dit med emelie men man träffar en o annan som man känner! hörs när jag kommit hem igen, puss

KEEP IT G



starting from zero got nothing to lose

tjosan!
Hade en g-rymt tråkig skoldag, lekte lekar med 9c som inte ens dagisbarn tycker är roliga weho!
Sedan åkte jag och Maggi hem till mig och käkade och pratade vidare till handlarn,sedan till barkarby. Vi träffade simon o martin och tog moppen till vällingby för att maggi skulle köpa någon grej.
Snacka om moppemissbrukare, vi är, vi hade rast i typ 20 minuter, klart vi åkte hem till maggi och åt haha.
Nu ska jag städa rummet och sedan hämta upp emelie, vi ska på kräftskiva, mysis.
C´yaa

gammal bild höörrrnii

Happiness is like a butterfly. The more you chase it, the more it will delude you. But if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder.

Hej!
Den här dagen har faktiskt varit riktigt bra, drog in till stan tsms med 9c och gick runt på odenplan i någon timme, "käkade lunch " (läs: drack 2 pk istället hehe) åkte med gamla neptunigänget + my till vår förra skola och hälsade på, sedan drog Maggi, My, Jag, Sam, Peter och Yunus till mig och satt ute ett tag och snackade.

The music is making me growing The only thing that keeps me awake is me knowing There's noone here to break me or bring me down And noone here to hurt me or fool around

Soooooom ni kanske märkte hade jag dödligt tråkigt i förra inlägget, så jag har precis städat rummet, jag är inte riktigt klar än, men snart så! jag måste bara berätta dagens hemskaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idag när jag och maggster var ute och åkte moppe så såg jag en orm precis framför mig på vägen, och alla vet att jag är livrädd för ormar, så jag börja gråta och svänga i panik haha,precis då kom det en bil jag höll på att krocka med, men äsh.Fyfan......

sovasovasova

jag behöver sömn.. sist jag sov var i hildas leksduga,jees.


Be careful what you wish for, 'cause you just might get it.

tjosan, det var ingen bra natt för mig alls för jag har inte sovit en sekund. När jag hade legat och vridit på mig tills 3 bestämde jag mig för att dygna, så tjaaa skoldagen kommer vara väldigt rolig pga att jag är så himla övertrött ehehehe.
Börjar klockan 10 och slutar runt 11-12?
c´yaaa


Make each day your masterpiece.

mitt sista år i björkeby, första året som äldst i skolan, sista året i grundskolan, börjar gymnasiet om 1 år, nationella provet, balen, betygen måste höjas, mitt sommarlov börjar röra sig mot ett slut.

Det här sommarlovet har varit helt okej, inte lika bra som förra året men jag har endå haft grymma stunder..
Tofta, turkiet, sena sommarkvällar på lövsta, dygnat, klipphäng, mys på altanen, lekt fast 5 på moppen, ullared med bästa, varberg/linköping, varit ute tills solen gått upp, kvällsdopp, jag döptes, föll för håkan hällström♥, grönalund med mina fina, hannahs 18års dag, min konfirmation, åkt båt, filmkvällar, "lan", fixade mitt moppekort♥

bilder från igår


to die for

Klicka för att stänga fönstret
måste ha!

Kvällen

Slaggade i Hildas lekstuga inatt med Maggi och Emelie, vi kollade på världens bästa film, bakade kladdkaka i mickron, jordens garvatack mitt i natten, ful facerape av hildur, osv osv.
Nu ska jag åka med gårdagens smink till vällingby med maggi och hämta ut lite bilder, vi hörs!
ÄCKELBLOGG, MAN KAN INTE LADDA UPP BILDÄÄR

the best feelings are those that have no words to describe them

Mötte upp tjejorna på tåget och drog in till stan, kollade i lite affärer och lunchade på john chris. Jag fick bara med mig en concealer hem.

in mot staden - igeeeeeen

Jag ska snart dra in till stan med, oh here we go; Maggi, Emelie, Fanny, Isabelle, Louise och deras kompis. Vi ska kolla i lite affärer och sånt.

bra skit - lyssna


it´s kind of sad how you still make my day

Mötte upp sanna och drog in till stan, och kollade i lite affärer och fikade på Åhleéns takterass, mysis.
Vi satt och snackade ett bra tag innan vi åkte hem då jag skulle käka middag men inte palllaaaaaaa, haha jag vet hur intresserade ni är om mina matvanor.
Hämtade upp henne på moppen och gjorde det vi är bäst på, stalka foooolk hehheeh. Åkte runt överallt och ingenstans, tills vi landa hos mig och sen åkte vidare hem till henne. Köttade hem genom mörkret, dee e leskigt att åka moppett själv i mörkret..

the best feeling is when you look at him and he is already staring

Spenderade kvällen med mina fina vänner, åkte till willys och köpte skit och drog vidare till lövsta för klipphäng. Vi satt där ett tag och hade det mysis, när det blev alldeless för kallt skjutsade jag hem Maggi och åkte sedan hem, snabbtttt..
Nu ska jag värma mig i duschene, hörs

HUR SNYGG?

min nya fina♥

Life has no limitations, except the ones you make.

Säg någonstans jag inte varit idag, Maggi och jag har flängt runt på moppen hela dagen idag igen, sjukt kul. Nu sitter jag här hemma helt genomfrusen för jag var tvungen att åka och hämta Hannah på  jobbet.

Imorgon kommer mina småkusiner hit, vi ska åka till grönan, det blir deras första gång - kul!
Dom stannar här över natten så det blir mysis. På söndaag ska jag träffa Sanna, vi har ju inte träffats sen gotland, har saknat den bruden!♥
Vi hörs lite senare, jag ska visa er världens finaste sak jag fick hem idag!!

wherever you will go

Hejsan!
Idag har Maggi och jag varit precis överallt, började med att åka till vällingby, ta hål i örat och vaccinera o sånt kult. Vidare hem mot maggi, till willys, till emelie, till my, till jakan och nu landade jag precis hemma. Ska nog hämta maggi och åka runt lite till hehe.
Igår var iallafall Maggi, Emelie och jag i kista och kollade på baksmällan 2, grym film!
ah, jag kan se hur stort era carefaces är nu

MIN DRÖM


KVÄLLEN

Jag tog moppen till lövsta och mötte upp mina vänner där för lite klipphäng, när kylan tog över hämta jag upp Hannah och åkte till alex, lämnade lite saker och satt o snackade. Åkte till statiol och handlade lite grejer till min och syrrans filmmys, vi ska se My sisters keeper. Kan höra ända härifrån hur emelie jublar :D
Vi hörs lite senare,

John Jacob Jingleheimer Schmidt, His name is my name too.

Hejsan, kom presajsli hem från en runda på stan med Maggi och emelie, blev sushi lunch och shopping. Jag köpte bara ett örhänge och blev förelskad i ett par skor. Snart ska jag nog röra mig mot posten och hämta mitt körkort, det har legat där lite för länge hehe.  Träffar nog Maggi och emelie ikväll, s to the andard.

You just have to learn to forget about the people who forget about you.

Gårdagen spenderades med Emelie och Hilda, ovanligt. Vi drog till jakan och hyrde film, missade bussen hem med 2, 2 jävla minuter så vi fick vänta en halvtimme till nästa, kuuuuuuuul.
Hyrde skräckfilm och köpte godis och drog hem till mig och slaggade i källarn, somnade på golvet utan madrass hehe.   De där fanskapet tvingar mig att gå upp senast 10 varje dag, fml :)
Vi drog och kollade i lite affärer och lunchade, mysis♥
INATT KOMMER MIN BEBI HEM!

-


"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out."

Jag saknar dig lite för mycket, dags att komma hem snart eller?

Aug. 7, 2011

Nu sticker Emelie, Hilda och jag och hyr film, vi hörs sen!

Den här ska bli min!

999 kronor @modekungen

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM,@ JOSEFINSORBOM


it´s not my time

shasha, jag känner mig rätt så tvingad till att blogga pga av att jag inte gjort det på ett bra tag såååå... Det har hänt en del, tex att min moppe var påväg att bli snodd inatt, dom kom inte så långt med pga mitt superlås (<3) men repa den det gjorde dom, fakkoff and die.
Jag har inte riktigt ett så stort bloggsug men jag försöker, för er skull♥
Emelie och jag idag

One of the best things in life is seeing a smile on a persons lips and knowing you put it there.

Hej!
Dom senaste dagarna har jag umgåtts med Emelie, Hilda och Sofia varje dag. Klipphäng och secondhand shoppat är lite av det vi har gjort. Sovit borta varje dag i nästan 1 vecka, men det är najs.

Idag har jag legat i solstolen halva dagen och nu hade jag tänkt att fixa ihop något att äta, ikväll ska jag träffa Emelie och kanske Hilda, vi hörs!



Svar på fråga;
Hej tjejen! jag är väldigt nyfiken på vad du tyckte det stora mopedprovet? var det svårt/lätt? var det tre olika alternativ på svaren ,eller skulle man skriva självständiga svar? tacksam för svar! för om en vecka ska jag skriva mitt stora prov! kram.

Hej!
Jag gick in med inställningen, jag kommer inte klara det. Men när jag väl satt i salen och skulle skriva provet så tänkte jag ba, vaaaaaafan jag ska klara det, o se hur bra det gick! Det gäller att läsa frågorna ordentligt så ska det gå bra.
 Dom ställer en fråga och sedan är det 3-4 olika svarsalternativ du ska välja mellan, du kan även "pausa" en fråga och gå tillbaka till den sedan. Du har 50 minuter på dig att göra provet, det är 70 frågor och du måste minst ha 52 rätt, lycka till på provet :)

bildlös inlägg

Spenderade kvällen med 2 underbara b-rudar på min altan,en massa tårta och té, mysis. Emelie och jag följde Hilda en bit hem sedan la vi oss framför datorn och var som vanligt jävligt sociala :)
Vi hörs lite senare!

They say life is what you make it, but the truth is life is what makes you.

Jag har haft en relativ lugn dag, mina kusiner var över på fika och sen så la jag mig i hammocken med bra musik och sov någon timme, hur skönt? vädret har varit helt schizo idag, ena sekunden sprang jag runt med shorts och andre i mjukisdress + raggsockor, sjukt.
Nu ska jag städa rummet sen åka och hämta Emelie, blir en sleepover ikväll igen. Först ska vi träffa Hilda o såååntdära (:
Igår på vår lilla kräftskiva
bra bild för att vara tagen med mobilkamera va?

Kort uppdate

En riktigt rolig kväll har jag haft hemma hos sofia med Emelie och hilda, spontan kräftskiva, ingen sömn, massa majonäs i Emelies ansikte, promenad, moppetur, mys, och en halft bruten tå på köpet fy satan vad ont jag har i den. Men förövrigt har jag haft skitkul!

RSS 2.0