HAHAHAHAH

Okej, det här blir sista inlägget,

HAHAHA FAIL xD

-

Det blir inga fler inlägg ikväll, varför har ni inget med att göra.


the hills

Sha sha! Nu har jag nyss kollat på The hills och lite av The city! Och jag måste säga, dom nya avsnitten är inte lika bra, Lauren borde ha stannat kvar! Hehe det skulle ha varit mkt roligare ;)
Haha The hills är det B Ä S T A programmet ever! Haha när Amanda sa att hon aldrig hade kollat på det dog jag typ, heh.

Idag testade jag också något nytt shampoo som värkade asbra! Mitt hår blev siilky smooth. Hehe :)
Jag hade också en inpakning, för mitt hår är värkligen slitet!, förut plattade jag mitt hår varje dag och då gick det sönder as mycket, o sen färgade jag det mkt ljusare, och efter det har mitt hår varit as slitet :/ Men nu ska det bli bättre..

GILLADE NI DET BÄTTRE NÄR LAUREN VAR MED ELLER NU MED Kristin Cavallari


Summer 2010

hehe

Morniiing!

Sha sha! Nu är jag vaaken!, heh jag är skit trött, fast vi somnade ganska tidigt igår (runt 1,2) och amanda väkte mig klockan 10(!) hon kastade massa kuddar på mig och sa att jag var tvungen att gå upp!, göööööh. Haha, sen gick vi ner och käkade frukost och sen fixade jag henne hehe, sen åkte hon hem.

Igår hade vi det super kul, först gick vi till ica och handlade mat och godis, sen kom Maggi några timmar. Sen kollade vi på Scary movie 1! Hahaha det är världens bästa film! Den slår  A L L A, så min humor, hehe :)
Vi gjorde inte så mycket mer. skojjsiigt. Jag måste säga en sak, amanda är ett problembarn :) hehe, hon är sååå klantig, tex, igår, hon tog sönder en grej inne i Ica, hon gör så att vi fastnade i dörren i Ica, osv osv, hehe :)

Nu ska jag gå ut med Elsa! Puss


Hahaha seexxi


God morgon!

Heej! Nu har jag nyss vaknat, Amanda ringde och väkte mig, bajsbarn. Hehe, men iallafall, nu sitter jag och äter frukost och dricker cola. Ikväll kanske Amanda ska sova oss mig :) Det var länge sen, Jag vet inte vad vi hittar på. Nu ska jag klä på mig! Ha en bra dag! puss


MAN KAN INTE LADDA UPP BILDER !

Passar jag?

Som readhead?, var det fint? :)


Det blev muffins!

heej! jag blev precis klar med dom, dom blev as godaa! hehe. Nu sitter jag o pratar med Emelie,hon ska åka skidor, jag e fett sugen på att åka skidor! hehe.. Vi ska åka med skolan till romme typ 18 mars.. KUL!..


Bra uppdatering huh?

Visst blev det många inlägg idag?, duktig jag känner mig, hehe.
Nu ska jag förmodligen baka, jag känner för det :) Men jag vet inte vad isf?, något med choklad iallfall. Kanske muffins?, kladdkaka?, cupcakes?, heeelp med. Vad ska jag baka?

Mina och Maggis fina cupcakes ^^


Reklamer!

Jag som brukar hata reklam, men jag älskar dom här ;)


Hahah så sköna :)

haha ego ^^

Jag sitter här och kollar på film och bloggar lite, samtidigt som jag fotar massa ego pics!, haha jag har tagit runt 50-60 stycken, hehe.. Min webbcam är faktiskt ganska bra ;)
Mest väldigt oseriösa o fula bilder men hur tråkigt är det att vara seriös hela tiden? :p



typiska jossi posen!, heh


Haha ful, märkte ni att jag bytte frisyr på varje bild, hehe

Megan fox har gjort en Britney!


Hon har rakat av sig allt hår, med dock för hennes filmroll i nya filmen Alien Nation.
Tycker ni att hon passar med det?

Mot Maggi!

God morgon!, nu ska jag snart dra till Maggi, och därefter skolan ;)
Jag kommer hem vid halv 12 ;) jag slutar ju 11 idag, naajjs va?.
Då ska ni få höra en jätte rolig grej jag gjorde inatt, hehe
Puss

Tycker den här bilden är asnajs, oredigerad ;)


Hehe jag luktar bajs.

Haha jag glömde skriva, det var några killar i våran skola som sprang runt och sprutade med bajs spray, och dom sprutade på folk också, så vi gick runt och luktade bajs. haha jag går i en liten cp skola, jag vet. Hehe - Nu har jag dushat bort bajslukten, och nu är jag helt freesh...

nu ska jag äta fruktsallad och lyssna på musik :)


ego, hehe ^^

Blogg strular!

Sha sha! Blogg.se strular galet mycket, så jag har inte kunnat skriva något idag!
Men iallfall, det viktigaste JAG HAR FÅTT TBX MIN TELEFON! :D WOOOHO, haha 1 vecka utan mobil, damp. Men nu är puk koden tbx iallfall :)

Idag fyllde Mandskilindski fjortis, så vi åkte och käkade med henne i vällingby! Och sen köpte vi lite klubbor och sånt ;). Najjs. Grattis gumman <3

Imorgon åker jag och (kanske) Maggi t uppsala, jag ska dit varje fredag ett tag frammot. Najs najs.  :) kanske blir lite shopping! nu ska jag dusha, med mitt bääääääääästa shampoo. Jag älskar det värkligen, det är super bra. Håret blir silkes lent, och känns inte slitet ett dugg, ni ska se mitt, ni som känner mig vet hur sönder mitt hår! från fjoortiiws tiderna, :/

Den har jag, fast den roosa flaskan ;)

Pluuugiish!

Haha nu ska jag plugga järnet, heh. Men vi har no prov imrogon :o paniiik! Måste börja öva nu! pussar

Fy fan!

Ush för i helvete, jag kollade på den här videon! Och jag började gråta helt ärligt. Hur fan kan man göra så?, är man sjuk eller?, jag bokstavligen hatar när folk gör illa djur, det är så hemskt att se. Om ni kollar på videon, och ser ni hur killarna garvar och tycker att det är kul?, Dom borde fan få ett straff för sånt! Kolla på hunden på videon hur söt den är, Hur kan ens folk tänka tanken på att släppa ner hunden?
Man går inte runt och tänker, Jag vet vad jag vill göra, jag vill putta ner en hund från en bro, för att jag tycker det är kul. Ush.. Det finns en grupp på facebook, som heter 

FUCK the Idiot who threw the dog from bridge!!!

Helt ärligt, han kan inte vara frisk!
Det värsta är ju när man ser att hunden har "landat"  på marken och ligger där och gråter, det är där det kom massa tårar..
Hunden dog efter en kort sekund :'(


http://www.machovideo.com/video/Idiot_throws_dog_from_bridge_16953/
Kolla så får ni se!  :'(

HAHAHAHAHA är det bara jag som gillar att se när andra ramlar xD

Jag dör, hahaha så rolig :p


Snodde den av Saaaandra :p

¨
Hahaha klaaaant :D



Förstår ni min ångest! :o

Jag har inte haft en mobil på 2 ½ dag! Haha jag låter som en tönt! men vet ni hur jobbigt det är när man mååste få veta något, och inte har en mobil! Eller kolla hur mycket klockan är, och inte ha en mobil!, det är gaaalet jobbigt! Jag måste få reda på min PUK kod!!! Jag klaaarar inte mer :o
Vet ni hur man ska göra om man inte har någon PUK kod?!



Den ska jag köpa när jag fyller år ;)




Föreldrarmöte

Heej! Jag har precis kommit hem från föreldrarmötet, det var ganska långrtråkigt. Dom snackade om våran D'mp klass, Hehe.. Och dom tvingar oss att sitta och öva matte med våra föreldrar varje dag i 20 (!) min.. Haha no way..

Nu ska jag fortsätta käka min sushi, mumma. Jag skriver sen senare, jag har mycket läxor! Puss

Ush för matte!!


Gaaaaalet fint!

Jag vill ha en "dubbel" ring! men jag har ingen aning vart man kan köpa dom! Har ni någon aning?, Dom såldes förut på glitter, Det var en Anti rökning kampanj, men dom säljs inte längre :( Synd!


GAAAAALET fina ringar :o give mee!

Lindex!

Var det bara jag som hatade lindex förut? Nu tycker jag att dom har fått in ganska fina saker faktiskt! Haha jag trodde aldrig att jag skulle säga så, hehe. Det finns bara en affär jag fortfarande avskyr, Kappahl! Ush..

Ganska coola legging! Håller ni med? :)


Gggeenom fruuuuusen

Hej! Jag har kommit hem från skolan! Men det är väldigt mycket plugg nu! Ush, dessutom var det super duper kallt i skolan så alla gick runt och frös. Så nu är jag helt nerkyld, och sitter med ett duntäcke..
Klockan 6 ska (barn o vuxna) i min klass till våran skola för att ha föreldrarmöte! Ush jag hatar sånt, det är så gryyymt tråkigt. Men vi måste gå :/..
När jag kommer hem så blir det väll ännu mer plugg! Jag har prov men jag har inte börjat ööva! Panniiiik.
Hörs sen! Puss



Yeah thats me :p

Wtf?

Haha jag kollade en sak till provet och så stod det dehär, haha jag kunde inte sluta garva, vem f´n söker på det här?, haha, fan för att bilden blev liten men det står!


VAD KALLAS PERSONER SOM HAR GROTTOR SOM HOBBY OCH BESÖKER GROTTOR FÖR ATT DET ÄR SPÄNNANDE


Proppmätt!

Heeej! Jag har precis kommit in från en promenad med elsa! Det är fortfarande riktigt kallt ute! Men jag gillar faktiskt att gå ut själv si sådär en halvtimme själv, Då hinner man tänka efter mycket om saker. Riktigt skönt. Men det skulle bara vara lite varmare så skulle allt vara mycket bättre.

Sen har jag också gjort klart hela hemprovet i NO, nu känner jag att det ligger ganska bra med läxorna, vi hade så otroligt mycket läxor den här veckan :( Vi hade

(träna till no provet)
Hemm prov! Svååårt.
Spanska läxa
Matte läxa
Matte prov!
Svenska
So

Och jag har gjort, svenska,so och hemprovet! och spanskan är enkel ;)  Så det känns ganska bra faktiskt. Nu gäller det bara att jag övar ordentligt till No provet! No är inte min starka sida direkt, hehe..

Idag efter skolan gick jag Maggi, Emelie, Amanda, och Hilda hem till Maggi och Kati, Vi satt och käkade och pratade lite, Eftersom dom har fyllt år! Haha jag käkade en aning för mycket så jag mådde jätte illa! Men det försvann när jag hade varit ute ;)

Nu ska pappa hjälpa mig med läxorna! Puss


Demi lovato - Solo!

Skuuulan :)

Heej! Nu ska jag snart dra till skolan! Jag har en liten sovmorgon till klockan 9:00! De är najjs. Men jag har lite ångest över att jag inte har någon telefon! För jag skrev in fel pin kod så jag måste ha en puk kod som jag inte har!! ÅÅ vad sur jag blir! Bajs... Men jag får fixa det när jag kommer hem ;)
Ha en bra dag! Puss


Fråga: Affärer!

Vilka affärer skulle ni vilja att dom skulle komma till sverige?


Själv skulle jag vilja att,
Victoria secret, starbucks, forever21!!!

Se hela bilden


:)

Heeej!
Idag blev det värkligen kass uppdatering! Men jag har haft fullt upp! Först trippade jag hem till Maggi. Vi satt mest och kollade på tv,pratade och jag åt upp hela hennes julgransklubba. Hehe men den var goood!
Hehe sen åkte jag och mamma och köpte lite grejjer till mitt rum! Det är snart helt klart! Jag ska bara köpa en jätte spegel och skriva ut bilder! Sen är allt klart. Wohoo..

Nu ropar mamma att jag måste hjälpa henne med mitt rum, hehe hon hotar mig genom att skvätta vatten på mig, hehe :)


Hehe den här klubban käkade jag upp, de tog några timmar....

Vaaaaaaaaken :)

Hej! Nu har jag fixat mig klart! Kör no makeup idag, coolt va? Haha nejj skojja bara. Men jag ska hem till Maggi och kolla på film och prata ;) najs!
Hörs senare.. Puss


Haha såhär ful känner jag mig nu! :p


Once again!

Kolla på alla operationer Heidie har gjort :o
Hon har opererat sig för över 2 miljoner kronor!
Här är en lista på allt hon har gjort!

1. Minilyft av ögonbrynen

2. Botox i pannan och runt ögonen

3. Ny näsoperation

4. Fettinjektioner i kinderna, mungiporna och läpparna

5. Hakförminskning

6. Fettsugning av nacke

7. Opererat in öronen

8. Ny bröstförstoring

9. Fettsugning av höfter, midja, inre- och yttre lår

10. Förstorade skinkor


Heidi efter operationerna. Klicka för att förstora bilden –
Källa :aftonbladet


Gaaaaalet fint!


Varför, varför finns forever21 inte i sverige? :'(
Dom har as finaste smycken för sjukt låg peng!
I'm in love!

Hemma igen!

Hej! Nu har jag kommit hem från min faster nyss. Jag hade det helt okeej, inget mer en så :p
Nu sitter jag och kollar på tv. Jag är hungrig, så jag kanske ska gå och fixa lite käk..
Imorgon ska jag tvinga mamma och se på avatar 3D med mig. Haha jag är typ den sista som inte har sett den ;) Hehe.
Hoppas den är bra.

Annars tror jag att jag och min syrra ska beställa varsin klocka imorgon ;) najs huh?
Nu kurrar min mage för fullt, bäst att fixa lite mat! puss :)



Jag just nu, trött och sliten!

See you lateeroo

Heej! Nu drar jag och pappa till mina kusiner! Jag kommer hem sent ikväll eller imorgon! Dom bor ute på landet så det blir ingen uppdatering tills vidare!
Ses senare :) puss

....

Det här känns väldigt konstigt att skriva på bloggen. Men jag vet lixom inte hur jag annars ska göra. Jag älskar att skriva blogg. Men om det här blir lite för privat så kommer jag nog ta bort det.
Men iallafall. Jag tänkte på typ (livet) skolan,kompisar, familj och så. och jag tror jag antigen vill byta skola eller klass. Jag gillar inte den klassen som jag går i, jag kan rikigt inte peka ut vad det är som jag inte är nöjd med. Men något är det som jag värkligen inte gillar. Så om jag inte kommer in i den andra klassen eller så innan 8:an så tror jag att jag vill byta skola. Antigen till någon här i närheten eller någon som ligger lite längre bort. Spelar ingen roll om den ligger i stan. Bara att den är bra .
Men jag tänkte på en till sak. Jag känner också att jag har förendrats sen jag gick i 6:an, Vi var asrädda för att börja i våran nya skola. Vi sa till varann, gå alldrig själv. gör inte si gör inte så. men nu. vi gör allt som vi aldrig trodde att vi skulle göra utan typ att dö :s  hehe..
Sen har jag förendrats på ett sätt som inte går att förklaara på. Det är svårt att skriva. Men...
Jag vet lixom inte vad jag ska göra med allt. om jag byter skola kommer jag tappa dom flesta av mina kompisar , vilket inte heller känns bra. Men samtidigt kommer jag att få nya kompisar. Vilket som känns ganska bra.
Nu ska jag fortsätta skriva mer, men inte här i bloggen. Utan dagbok. Jag ska faktiskt börja skriva det. Tänkt vad kul att blicka tillbaka när du är äldre. Jag har haft samma dagbok sen jag var 6 år. Jag älskar att läsa det jag skrev när jag var liten. Sen har jag en resedagbok också. Som jag skriver i när jag är utom lands. Det är något av det roligaste som finns. Att läsa när jag var i Usa. Där skrev jag varje dag... se you lateroo :'(



Happy - leona lewis.
Så vacker♥

Knokk kopia!

Hej! Jag satt inne och kollade lite på olika klockor! För jag har 600 kronor "present" kort på en valfri klocka av mammii. För jag fick en lila jet set av mamma som jag lämnade tillbaka, för att jag inte ville ha en till sån. Alla har ju typ en!
 Så jag kollade lite på vilken jag ville ha! Jag har redan en guldig Jetset och en vit Triwa. Så jag vill inte ha en till sån klocka! om ni fattar, utan jag kanske vill köpa en klocka, den är typ en kopia av knokk men dom ser exakt lika dana ut fast den är billigare ;)
Den kostar bara 179:- och då har jag ju råd och kanske köpa 1 eller 2 klockor till, smart va? :)


Dom jag har, fast ta bort den lila ;)


Haha den här klockan är ju grymt söt! Den kostar fan 49 kronor! Hehe vill ha en sån i rooosa! Heheh..

Den här är inte knokk. Utan min andra lilla hemliga affär, hehe nejj
Den kommer från HIPHOPBUTIKEN.SE , den är prissänkt! me like!
Men jag vill bara ha den i roosa :)
vad tycker ni? :P

Galet söt! Haha Maggi kommer dö när hon ser den här


2 bilder från uppsala!

Haha jag satt och tråkade i bilen i en timme medans mamma jobbade så det blev ganska många ego pics ^^, hihi.. Men vem gillar inte det? Ni får se en liten bild på mig!



Nu behövs det inte krånglas till längre!

Heej! Nu är min "nya" blogg klar! Så nu behöver ni bara gå in på www.jossis.se eller www.jossi.se!
Så nu behöver ni inte skriva hela bloggadressen! Superduper bra!
Jag är jätte glad över det!

Nu ska det bara fixas en ny banner! Är det någon som är bra på att fixa fina banners?
Maila mig då! Hehe [email protected] Kram!



Är med Maggi :)

Heej! jag har precis kommit hem från Uppsala, Och nu är jag med Maggii vi ska snart gå och käka :) puss

Snart så!

Drar jag till skolan! Men jag kommer hem klockan 11 ;) då händer det något med min blogg :)
Det får ni se sen! puss

FRÅGA!

VAD ÄR ERAT DYRASTE PLAGG NI KÖPT?

Min är en tröjja från g-star som kostade 1200 men det är den fan värd!
Jag älskar den!


HISS/DISS



Leggings

Det är det enda som jag nästan har på mig.
Jag lever i leggings, det är värkligen så himla snyggt och skönt.
Det är najs att variera sig lite också, Kanske ett par med dragkedjor
eller sammetsleggings är också jätte fint. Men jag har inte införskaffat mig några.
Får se senare!


Blått!

Jag gillade värkligen inte den färgen förut. Men noow I love it.
Det är värkligen snyggt ;) Blått nagellack, blåa tröjor osv osv
Kommer bli snyggt till sommaren.


Redhead

Det här måste jag bara hissa. Jag tycker värkligen att
mörk rött hår är grymt fint! Jag har velat haft det sen jag startade den här bloggen.
Jag läste nämligen mina gammla inlägg  och såg där att jag ville färga mitt hår rött.
Så snart bara, then i'm going to be redhead! weeehu.




Snön/slask!

Varför? varför kan inte snön bara försvinna helt! Och solen kan komma fram
istället. Tänk vad skönt att springa runt i shorts och linne hela dagarna. Och ligga
o sola och käka jordgubbar, mums. Jag längtar värkligen till snön har försvunnit.
Plus att när snön har försvunnit så är det också lite närmare min födelsedag!.



Skolan!

Måste jag ens skriva något?, jag tror ni fattar när jag dissar skolan!


Reklam på spotify!

Ush vad jag hatar det. När man sitter och lyssnar på as bra musik. Sen blir
det paus för att det ska vara reklam om något fel med mikas consert?, ser det
ut som att jag bryr mig om det?!, ush vad jag hatar reklamen på spotify.

Att pea ska stängas ner!

Det  är ju sorligt! Jag var inne där jämt när jag var fjortis!
Dom får inte stänga ner pea!!!


Full med maat!

Hej! Nu har jag precis ätit sushi, muuums. Det är värkligen sååå gott!
Det tog slut ganska snabbt så vi fixade något annat också :)
Haha nu sitter jag och proppar i mig godis. Fast jag är jätte mätt. Fråga mig inte varför?, hehe.

Ett helt inlägg om mat, hehe tjockis!

Imorgon är  det fredag. För den som inte vet!! Wiiihuuu. Jag ska nog åka och köpa present till Maggi som fyller fjortis idag.. Grattiis älskling :)
Läs hennes blogg www.kelava.devote.se Och skriv grattis t henne :p

Puss

Svar på tal!

Jag fick en fråga angående örhängerna på min banner!

Du vet på din header då har du en bild på örhängen vart har du köpt nit örhängerna ?=)

Svar: Jag har köpt örhängerna på JC för ganska länge sen. Jag tror faktiskt inte att dom finns kvar! Eller jag har inte sett dom där längre, Men jag vet att dom finns på punkt shop inne i stan! :) Kram

Haha fin bild på mitt öra :p


16:0

Heej! Jag har precis kommit hem från skola !det är rätt så jobbigt att sluta runt halv 4 och börja klockan 8! Hahah jag kommer ihåg i 6:an då vi tyckte det var sent att sluta halv 3! för det var våran längsta dag! Om jag ändå skulle sluta så tidigt varje dag! Fast det är rätt najjs att jag slutar runt 11 imorgon, wiiihu.

Jag kan inte lägga upp bilder för jag sitter vid mammas nya data, som är helt tom..
Men jag skriver mer snart, för nu ska jag käka. Jag har bara ätit frukost idag! not good not good.
Puss


GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I FEBBS BLOGG!

Thihi me loves old pictures!

Haha jag sitter ju vid min stenåldersdata! ni ska se hur många gammla bilder som finns på den, I love it! Speciellt våra fjortisbilder, hehe


Hahaha förlåt emelie, men jag måste, Hahaha!
Jag kan ta bort den om du vill ;)

Haha 3 år sen!

Ful eller vad?

Hahah den här kvällen var bäst! Vi drack oss "fulla" På saft, hahaha
Och Jag o emelie blev bajs rädda för radion! Hahah Jag har bara en bild från den kvällen.
Nemen Hejjhejj dubbelhaka!


Hahahahaha snälla låt mig dööö. Hahaha jag och Ellen var ju fööör fina för att finnas! HAHAH


Det här är fan pinsamt!


Hahah nog med bilder! så ful jag var!

Haha jag var såhääääär nära på att lägga upp björn gustavsson bilden!
men jag ångrade mig. Ni kommer aldrig få se den, Eller kanske jag sjunker
så lågt att jag lägger upp den! Hehe vi får se

(det är bara mina kompisar som fattar)

Onsdaaag :)

Sha sha! Haha nej jag skojjade bara!, Men Hejjsan Hejjsan! Hehe

Iallfall, idag har jag inte haft någon tillgång till data, för mamma baxade min till jobbet. Så jag får sitta och blogga på den här ubeersega datan! Haha det tar typ 10 min att ladda upp en bild, Suck.

Idag var jag iallfall i skolan, Inte så speciellt märkvärdigt. Men jag har gått runt hela dagen och tänkt på. Ni vet den här Merci reklamen, där dom sjunger... Im so happy i'm so ??? Sjunger dom glad? Haha, man sjunger ju
I'm so happy i'm so glaad  thaat i got you,lalla.
Men det låter så fel att säga glad, Im so happy im so glaad?, betyder det något på engelska?, haha jag måste titta upp det.Hehe

Juste!, jag fick ett sms av Maggi att jag var en av finalisterna i Febbs Veckans blogg! Rösta på mig! För det skulle vara jätte kul att vinna! Puss

http://febbs.se/2010/january/finalisterna-i-veckans-blogg.html

KLICKA PÅ LÄNKEN OCH RÖSTA! NU NU NU


En tanke..

Jag tror jag är den enda ungen i hela Sverige som inte vill åka till Thailand. Min mamma har suttit och tjatat på mig om att hon vill åka och sånt. Men jag vägrar, vill inte åka dit. Ni kanske undrar varför. Men det finns inget där som jag vill göra. Okej det är varmt, man kan sola & bada. Men det kan man typ på vilket annat ställe som hellst. Sen finns det ganska mycket billig shopping också. Men det finns det typ i turkiet också.
Och jag badar ju endå inte i havet, kommer inte och göra.. Jag är rädd för hajar. I Usa så badade jag inte mer en till knäna, för att det fanns hajar. Så ingen kan få mig att bada i havet.
Så jag fattar inte grejjen med att alla alltid åker till Thailand?, det finns ju ställen som har minst samma saker.


Det enda som jag vill göra är att shoppa. Hehe


No thanks

Yes thanks!

ny dushaad!

Häääjj. Haha jag har precis hoppat ur dushen. Det är faktiskt ganska skönt att dusha. Jag har alltid H A T A T det, jag avskydde det värkligen. Men nu har jag börjat gilla det igen. Är det någon som anntecknar?, om inte, gör det då. För jag vet att ni värkligen vill veta att jag hatade att dusha när jag var liten,höhö


Nu ska jäg ladda ner lite musik, och sen gå ner och titta på tv, och dricka smoothie. Gött, :)
Ha en bra kväll, pusss


Ganska ful och amatörig bild, Men den får duga.

HIPHOP



Jag hittade den här hemsidan med jätte coola och fina grejjer! Jag skulle vilja ha allt på mitt lilla colage som jag gjorde! speciellt dom as häftiga töntbrillorna!

Hahaha

Snodde dom bilderna av Emelie, haha dom är sköönast


Amrbåge eller rumpa?

hehe min humor ^^


2 pinsamma grejjer på 2 dagar!

Idag på No lektionen så skulle vi typ tända på någon metall (kommer inte ihåg vad den heter) Men iallafall. Maggi höll i metallen och jag tände på den. Haha sen tappar Maggi den så att den brinnande grejen rammlar på pappret så att det börjar brinna. Sen kom gillbert och slog med handen på elden så att den flög överallt (?), den flög mot mig, så jag flög därifrån och skrek. Hahahahaha. Och bänken blev halft förstörd. Hahahahhaa vi dog av garv :D

Pappret som brann :p

Igår när jag och Kati var ute med Elsa så skulle jag "klättra" på någon snö grej, för att komma över vägen. Så jag ropade på Elsa, sen rammlade jag. Hahaha sen när jag reste mig igen så ramlade jag igen. Haha det stog en gubbe och kollade lite snett på mig, och Kati stog och as garvade åt mig, hehe man kan ju inte alltid vara bäst på allt, eller hur?


Gina tricot!

Har fått in många grymt fina väskor!, som jag vill ha nu nu nu! :o Mest data väskan!, jag har ju faktiskt ingen till min (nya) data.

Mammaaaa..*blink*

Den här ska bli miin!


Weehu :D

Heeej! Snart kommer det hända en ny grej med min blogg! Som ni kommer få se när det händer! Men jag är jätte glad över det! Hehe, suprise.

Aja idag vard det iallafall en helt vanlig skoldag! Den gick faktiskt ganska snabbt. Och imorgon är det ju onsdag, sen torsdag fredag! Då går ju veckan sjukt snabbt! :)
Nu ska jag gå och fixa lite mat, och sen städa mitt rum! Puss

Bästa låten just nu!
Alexandra Burke - Bad Boys

See you laterroo

HeeiiEEJ, heheh. Nu ska jag dra till skolan, (snart)
Så vi hörs när jag kommer hem igen!
 
Pussar från moooi

21:01

Heej! Jag har inget att göra, jag sitter och pillar på en ny design, men dom blir inte så fina. Så jag får fortsätta ha den som jag har nu. Men den är så hiimla tråååkigt. Blööö.

Nu ska jag måla naglarna :) Najjs,

Puss

FAN KOM PÅ ATT VI HAR MATTE TEST  IMORGON Å N G E S T

Hemma från skolan!

Shaa! Nu har jag precis kommit hem från skolan! näääjs. Nu måste jag gå ut med elsa och sen ska jag laga mat ;)
hörs  sen!

Kolla på den - det är en parodi på ica Ulf :D hahahaaha skööön

Måååndag :(

Heej!
Idag är det måndag, och det är likamed en ny vecka. Skiit jag orkar inte. Det enda som är posetivt är att det är en vecka närmare sportlovet! det kommer bli najjjs. Om ca 20 min ska jag gå t bussen. Vi börjar 9:05 och slutar halv 4, så jag skriver mer när jag kommer hem! Puss



skit dåliga dagens outfit bilder! Men jag orkar inte, hehe.
Iallfall, today i´m wearing this

Leggins - Gina tricot
Adidas tröja - ?
Svart linne - Gina
+ smycken

Brook knows best!

Heej! jag sitter och tittar på Brook knows best! Det är så sjukt sorligt det här avsnittet. När Brook inte får hälsa på i sina gammla hundar för hennes pappa får inte åka nära huset för då kan han hamna i fängelse.. Ush.

Aja jag ska försöka ta en bild på min nya hårfärg, så ni kan få se. Jag ska färga en gång till i veckan tror jag. Jag vill ju har riiiktigt rött hår! Mitt hår är jääätte rött om jag kollar näära. wooho, lite skillnad :) cool jag är , eller inte. Haah :)
Ha en trevlig kväll. Puss


dagens outfit  (välldigt simpel)

Jeans - Usa
Linne - ?

The eye <3

Jag älskar att fotta ögon, dom blir så himla coola. Speciellt om man redigerar dom. Den första bilden här är inte redigerad, jag tog den för bara några minuter sen, hah helt osminkad för den delen.

Och den svartvita ändrade jag lite inställningar och beskärde den också.
Själv tycker jag att den svartvita vart jätte fin. Hehe jag älskar mina ögon, eller iallafall
färgen. dom är typ gröna/bruna.


Redhead

Heej! Idag har jag inte gjort så mycket! Jag färgade håret! Det skulle bli rött, men det blev ingen skillnad :( jag har väll för mörkt hår. Man ser skillnad när man har typ en lampa. Men annars inte, så det räknas inte! Men jag ska färga en gång till, så jag blir en redhead!
Den här färgen hade jag ;) finare i värkligheten..
Puss

:]

Snart ska jag gå och lägga mig. Ganska tidigt, men jag har inget att göra. Det är tråkigt att bara sitta uppe själv och det är inget bra på tv :(  jag kollade nyss på paradise hotel :) skojj!
god natt!


Jag tycker färgerna är jätte fina på den här bilden, oredigerad :)
©

Sjukt söta :)


Ja vill Ja vill Ja vill


Ha den där hårfärgen :o

Lördags tråk :)

Hej! Nu sitter jag och har tråkigt. Jag har precis käkat middag och kollat på the hills! roligt roligt!
Imorgon ska jag gå och se på Avatar med Mamma och Pappa och kanske sis. Vi ska se den i 3D skit kul!
Jag är typ den sista i Sverige som inte har sett den, haha.
Jag tror också jag ska köpa röd toning för jag vill inte färga, för då kommer jag få fetaste utväxten. Och jag har redan låtit min förra utväxt växa ut. Och det var inte kul kan jag säga! Det var grymt fult. Halva håret mörkbrunt och andra typ ljuuus brunt! ush.  Jag ska se om jag hittar någon bild sen!

Jag måste bara!

Ett sista inlägg för idag som handlar om kändisar iallafall! men jag måste lägga upp den här bilden på Heidie! kolla hur mycket hon har oppererats! Jag tyckte hon var så mycket finare innan.



Dorien Rose

Jag såg på en blogg, en tjej som var sjukt lik Angelina jolie! Hon heter Dorien Rose! tycker ni inte det?, båda har också exakt samma leverfläck över vänstra ögonbrynet! Haha jag tycker sånt e ganska coolt, hur 2 helt olika perssoner kan vara så lika!




Ser ni att jag har en ny kategori i min blogg! den heter kändisar.
:)

Före - Efter

Kolla hur dom har retucherat dom här bilderna, det är sjukt!


Sry för att bilden blev så liten!


Nya tag!

Hej! Sorry för dålig uppdatering.Men jag sov hoss Emelie med Maggi inatt, och jag ville inte vara osocial och bara sitta vid bloggen så, det blev ingen uppdatering. Men  vi hade iallafall jätte kul, Först åkte vi till Spånga och åt kina mat. Sen kollade vi på American pie 2 och pratade, Amanda kom också en snabbis.

Idag ska jag bara vara hemma och ha det skönt. Jag har ett jääätte sug på att färga mitt hår rött! vågar jag?, inte helt knallrött utan mer mörkrött /svart, om ni fattar?. Hah det är svårt att förklara. Men jag ska se om jag kanske lägger i en toning ;)

Jag ska börja blogga mycket mer och värkligen lägga ner tid på bloggen.  Det är inte roligt att läsa en blogg som inte någon bryr sig så mycket om. En blogg ska inehålla det här för att jag ska börja läsa den!

♦ Uppdatera ofta!
♦ Ha alltid bilder i varje inlägg
♦ Man ska inte skriva för korta inlägg. Dom blir ofta ganska tråkiga. Hellst lite längre.

Det är dom 3  viktigaste sakerna en blogg ska ha tycker jag! :)

Nu ska jag fixa mina naglar. Ni får se dom sen om dom blir fina! Puss


Hehe jag och Emelie i sommras i småland :)♥


Cooolaa :)

Heej! Nu sitter jag här och dricker cooola, my 2 drug. Haha jag har drack upp en halv flaska nyss.

Idag var jag i skolan som vanligt. Haha den här rasten var så grymt rolig. Hahaha ni skulle bara veta vad som hände ;) but you newer noow. Haha jag känner mig elak nu, but i like it ;)
Sen åkte vi till biblokteket med klassen för att låna böcker, som vanligt lånade jag inte något. Jag hatar biblotek sen jag fick böter på 300 kronor för att jag inte lämnade tillbaka min bok. Dom säger ju att man inte ska få böter om det är en ungdomsbok, men fuck them.

Imorgon ska jag o Maggi inte åka till Uppsala. Utan vi åker väll någon annan stans istället och kollar på kläder. Just nu har jag inga pengar, för mamma baxar alltid mina som jag aldrig får tillbaka  -,- fan
aja, nu ska jag tråka.

Puss


Ush vad ful jag är just nu.

Summer 2010


My lover is back :)

Haha min data såklart. Mamma har haft den hela dagen, Hur har jag klarat mig?! Hahah okej ironi allt ihoppa. Men nu kan blöggen bli en aniiing roligare med lite bilder ;) Don´t ya think? :)

Juste! på fredag ska jag och kannske maggi åka till uppsala. Jag älskar uppsala, om jag var tvungen att flytta till en annan stad skulle det lätt vara Upssala.Haha jag kan fan hela uppsala utantill, hittar bättre där en vad jag gör i sthm (låtsas vi?) Tyvärr kryllar den av 10 åriga fjortisar. Hah, eller iallafall när jag och Emelie var där.
Jag och Kanske Maggi, ska väll gå runt och shoppa lite, fika och såå. Annars om hon inte följer med så ska jag nog hem till grandpaaa♥ Skojj skojj.

På kvällen ska vi hem till Emelie och sova där. Det var faktiskt ett tag sen alla vi 3 gjorde något. Eller sov hoss någon iallafall. Vi gjorde det varje helg förut. Men nu har vi blivit lite mer delade eftersom vi 3 inte går i samma  klass.  Det är synd :(
Fredag kommer alltså bli kickaass :D wohoo.

You and i

Heej! Nu känns det som jag inte kommer äta något mer på hela veckan. Jag har nämligen proppat i mig alldeles för många vofflor. Haha tjööckis. Aja
Det blir inte så bra uppdatering i bloggen. För mamma baxade min data när hon skulle till jobbet. Så jag får sitta vid hennes sprillans nya Sony Vaio :) Inte för att det är några problem utan att den är så ny att den inte har några bilder :p
haha så det får bli en dag utan bilder. Rätt trist, men men
Aja här får ni en låt jag knarkar just nu :)
Music is my drug you now ♥


Medina - you and i

Plugg!

Heej! nu är jag hemma från skolan. Men jag måste göra läxor :( så nu ska jag öva spanska framför tv:n ... wish me luck :) <3

Haaha vad liten :p

Jag såg knappt vem det var ibörjan men efter ett litet tag såg jag, när jag kollade på den andra bilden, inte på den första. Det var en som trodde det var Katrin zytomierska (stavning?) haha. Nope
Hon var ju ganska liten på bilden ;)

Aja nu ska jag hoppa in i dushen :) puss


Jag skojjade bara!

Haha hejj! jag klarade mig inte från att blogga. Hur töntigt det en låter, men jag älskar att blogga.
Iallfall, idag var jag hemma från skolan, privata skäl.

Då jag först tog en lång sovmorgon. Sen åkte jag och mamma och handlade lite ridkläder till henne och sen mat. Och nu traskade jag ut med Elsa. Kallt men faktiskt ganska skönt. Jag har inte varit ute på så långa promenader på länge.

Jag måste bara säga en sak. Jag har blivit jävligt trött på radio kanalerna NRJ och thevoice. Dom spelar samma låtar OM och OM igen. Det är så irreterande för alla låtar blir ju utspelade på en vecka! Jag satt i bilen i dag i ca en halvtimme och lyssnade på NRJ och dom spelade kesha - tik tok 2 gånger på en halvtimme. Och då bytte jag till The voice och där spelade dom tik tok också! jag blir så jävla trött. Det slutade med att jag satt och lyssnade på rix fm. Hahah

Nu ska jag fortsätta blogga på Dessies.se!
Om ni vill se mina inlägg där så kolla på min egna kategori, Josefinsorbom


Sjukt dålig bild. Men iallafall
Strumbyxor - vet inte, hittade dom hemma?
Linne - gina
Lång tröja - Gina 49 :- på rean!
och cupcake armband från bikbok

I can't hate where I'm from
Cause where I'm from made me


Jag orkar inte blogga .

Som sagt. Jag orkar inte blogga just nu. Det känns bara för mycket. Skolan, kompisar, läxor mm. Allt det där kommer före bloggen. Så ja, jag tar en bloggpaus. Jag skriver mer i helgen. Puss

Skola idag!

Heej! Ush vad jag hatar måndagar, för då är det så långt till fredag. Jag får ångest när jag tänker på att jag måste gå i skolan i 5 dagar :( Ush fuck skolan.

Aja nu måste jag sminka mig. Jag skriver när jag kommer hem, då har jag säkert massa läxor med mig hem. Fan fan fan. Aja hejjdå


Såhär ful känner jag mig.

En bild från de jag köpte ;)


Kläderna på bilden är 
2 tröja från cheap monday
ett par lackleggings
Sen köpte jag också
2 svarta linnen
och 2 vita ;) men det är kanske nt lika kul att se baskläder.
Så jag fottade bara dom. Den svarta på bilden har 2 rader med volanger, men dom syns inte så bra ;)
Kram

Hopp in i dushen!

Det ska jag göra nu :) just so you now ;) puss

Vem, vem vare som kasta?!

Sha sha!
Nu har jag precis käkat middaag.

Dagen har spenderats inne i stan med massa shopping!, me like. Jag köpte runt 6 tröjor och ett par leggings. Ni får se bilder senare. Efter vi hade shoppat åkte vi till ikea och köpte lite mer grejjs till mitt rum! det är snart snaart klart! wiho. Hahaha ni skulle se min syrra hur hon har gått runt i hela ikea!,
Vem,vem vare som kasta?!
Vem, vem vare som ramla?!
Vem, vem vare som, lallala

och så fortsatte hon! tills jag lackade lite. Haha

Imorgon börjar skolan :( jag har sport lov vecka 8, alltså om 6 veckor!, ganska najjs faktiskt! Och efter sportlovet går jag i skolan 3 veckor sen är det påsklov! wiie, sen kommer värmen och då är allt lungt! :)



Orginalet!

Söndag :)

Heej!
Nu har jag vaknat och fixat mig i ordning. Jag vet det blev lite tidigt. Men jag och Mamma ska åka in till stan och shoppa! wiiho. Haha.
Idag har jag på mig

Leggings - HM
Vitt linne - Gina tricot
+ massa smycken och ringar

juste är det någon som vet vart man kan köpa en nitring?, jag bara måste ha en sån!, men jag tänkte kolla på punktshop om dom har en där. För att glitter hade sånna förut men dom finns inte kvar :(
Någon som vet?

fina nitring, vart finns du :o

nighty night


sweet dreams

kvällskäk ^^

Heej! Jag blev plötsligt sjukt hungrig så jag gick ner och värmde köttbullar. Haha så gött. Så nu sitter jag här och bloggar och äter köttbullar, haha.
Kolla hur mycket mina besökare har gått upp idag! i like it ;) börja kommentera!!


Fråga: Fjortisbloggarna!


Hela dagen oss farfar!

Heej! Jag har precis kommit hem från grandpa! han fyllde 75, jag skrev 85 i förra inlägget men det var fel. Haha han fick iallafall en skit dyr present av oss, i hope he like it. Sen käkade vi middag och fikade, och sen ville mina kusiner hela tiden LEKA, när vi hade "lekt" i en timme så kommer dom 1 sekund senare LEEEKAA IGEEEN!  så har det hållt på hela kvällen! Så jag är en aning trött.

Men imr ska jag och Mamma åka och shoppa!, najs najs. Jag behöver ett par nya lackleggings och några till olika leggings och tröjor. Kanske blir några smycken. Och en hårfärg. Haha vågar jag färga rött :o nejj! men det är så fiiiiiint,men vågar jag :o vi får se! haha

Jag är JÄTTE glad över att mina besökare har stigit myyycket senaste dagarna sen jag har börjat blogga på Dessies.se! Jag har som sagt en egen kategori med alla mina inlägg där! så läs dom gärna ;) Nu ska jag blogga lite på min andra blogg! puss :)


LIKA SOM BÄR?


HAHAHA

23:32!

Heeej! jag har precis varit med Maggi hela kvällen!, vi började kvällen med att gå till lilla rött och käka där! Det var världens jobbigaste ungar där, men endå skit sköna! dom va typ 4 år. 

Tjej 1: Vart är  grillkryddan?, där är den, OOOOH YEEAAH

Tjej 2: (FRÅN INGEN STANS) DET HÄÄR SMAKAAR ÖÖÖÖL!!!! (äppelsaft, typ)
 
Haha jag o maggi satt o garvade åt dom!. Sen gick vi hem, det var - 16 grader! så vi frös ihjäl. Sen satt jag och dampade och sjöng sjukt högt, maggi har allt på film! haha. Ni skulle se, och jag lovar ni skulle bli rädda för mig! hehe.
Sen satt vi mest och pratade och kollade på youtube klipp!

Imorgon ska jag til min farfar som fyller 85 år! grattis grandpaa!

Snart ska jag ladda upp  bokstavligen  R O L I G A S T E  klippet på Emelie. Hahah jag har sett det 1355342 miljoner gånger men garvar lika mycket! jag ska bara fråga Emelie först ;) Sen dyker det upp på bloggen!, puss!


Galet fin bild på oss! not. Jag och gammla fjortis trööjan!

2 bilder från igår ;)



Hahah gött med klubba:p
Bjuder på dom 2 "fina" bilderna från igår ;)

Hahaha piiinsamt där Mariah


Haha :)

FREEDAAG :]

WOHO! JAG DRAR TILL SKOLAN NU! MEN JAG SLUTAR KLOCKAN 11 SÅ DET ÄR BARA NÅGRA TIMMAR! WOOOHO JAG ÄLSKAR FREDAGAR :] PUSS

Någon som ser?



Någon som ser?



Hej jag är en tönt som lever på mandariner!


Min 5:te

Wiiiiiiiiiie :)

Min syrra kom hem med det blåa nagelacket jag hade skrivit om i min blogg, För det var slut i vällingby!, men hon hade hittat de i stan istället! Hon är värkligen snäll i b l a n d. Haha, men isället fick jag hjälpa henne med en liten grejj.

Idag var iallfall första skoldagen för mig! det var faktiskt ganska kul att träffa alla igen!, och vi hade fått några nya lärare också som är mycket bättre en våra gammla! vilket är vääldigt bra. Sen fick jag tbx mitt idrottsprov vilket som var jätte bra!, och sen i mitt spanska prov fick jag mvg! wiie. Haha tönt :)

Sen efter skolan gick jag hem till maggi och vi satt mest och snackade och fotade líte ;)

Nu ska jag fortsätta blogga på dessies.se också!, läs där. Jag har en egen categorie, josefinsorbom! :) lääs

Nu får ni se några riktigt vackra bilder på mig, när jag leker med webben! men jag älskar mitt hår idag  :) Jag har tagit över 60 bilder nyss :p e g o i s t


God morgon!

Heej! om ca en timme börjar jag skolan! buhuu lovet är över :(
men jag går bara 6 veckor  sen är det sportlov! :D
Haha nu ska jag käka frukost! puss

Mer foto i bloggen.


Jag tror min blogg ska börja handla lite mer om foto, och bilder jag har tagit. Jag är inget proffs, men mina bilder blir inte skit heller. Eller vissa kanske?, men shhh. Haha Men skulle det vara kul att se bilder jag har tagit?, om jag ens orkar. Men vi säger så. Jag fottar med min Canon Eos 450 D, en sjjukt bra kamera engligt mig.  Där uppe är en bild jag har tagit i sommras i tyskland. Jag har visat den i bloggen förut men jag gillar den jätte mycket!
Allt jag har att säga :) Puss

Imorgon börjar skolan!! å å å n g e s t

Jag har precis börjat blogga på!

Dessies.se! Haha jag älskar att jonatan har tagit tillbaka domänen! han är ju skönast. Att alla får blogga där och sammtidigt få fler besökare!, Iallafall, jag hoppas det funkar bra!
Jag har precis klivit ut ur en lååång skön dush! skit najs! Så mitt hår är lent som.... (vad brukar man säga att det är lent som?) kan man säga sammet?/siden? jag har för mig att man brukar säga så. haha

 Jag har valt vad jag ska ha på mig imorgon, första skoldagen! nämligen. Ett par leggings med dragkedjor från HM och ett långt linne från Gina och min G-star tröja + massa smycken ;) låter det bra?
Hoppas jag får lite fler besökare nu! det skulle sitta fint fint.  Ha en bra kväll! Puss :]


Har nt uppdaterat idag!

För att jag är helt upptagen med att måla om i mitt rum! men vi är snart klara!, men jag skriver mer sen ikväll! puss :)

Smickrande bild, Not.
Aja såhär ser jag ut just nu iallafall


Remix!

Av dom bästa låtarna under 2009!, jag tycker remixen va sjukt bra!, lyssna på den :]


En sak jag vill lära mig!

Är att göra illustrationer!, jag tycker att det är grymt coolt!, men jag har ingen aning om hur man gör dom?,haha. Pappa måste lära mig :p, jag tror han nämde att han visste hur man gjorde. Allt jag vet är att det krävs en himla massa övning och en massa tålamod!, något som jag inte har iallafall. Aja jag ska söka lite på internet hur man gör och vad och vilka program man behöver. Någon som vet hur man gör och vad man behöver? :)

Datan är såld!

För länge sen!, jag tror vi ska träffa någon imr som ska hämta den!, min syrra ska få pengarna så hon kan köpa en ny och jag har fått mammas, 10 00 kr data! wiie, hööh. Nu är jag fet med lycka, Hah den är ju fan bäst, i love it! så nu kommer jag kunna blogga, HELA tiden! fi fan vad skönt :) ville bara säga de.


En sån på bilden!

Mina naglar maggi fixade igår :]♥


Fina? :p

Mini data!

Hej! Jag har lagt upp en anons på blocket att jag sålde min mini data! jag la upp annonsen för ca 10 min sen,och nu har det ringt massa folk och 10 stycken minst har mejlat om att köpa den! shit va snabbt det gick!, Iallafall. Ska jag köpa en ny, större data med mer minne och större skärm! har tröttnat på min data. Men jag älskar den endå! Aja det kommer någon imorgon och hämtar den!, kommer sakna min lilla skit data,


Bye bye,loveer, *host*

Justin bieber






Kul i webben :p



Maaaaaggi gästbloogggggaaaaar (:

Heeeeeeejj

Väärldens bästa maaggi gästbloggaar. Ja ska bara säga t er att ni ska börja läsa min blogg , www.kelava.devote.se . haha ;)

Och jossan lever . Hon sitter här breve mig o har kul :) adjööööö!♥


God morgon, eller kväll!

Hej! jag vaknade nu! jag har sovit bort exakt hela dagen! men det var skönt vill jag lova.
Snart måste jag fixa mig lite för maggi kommer hit!, najs. Vi har inte träffats på ca 1 -2 veckor! aja, nu ska jag käka något sen ska vi gå och köpa godis. Hörs sen! puss :D

Haha tuffingar :p

Haha kolla och rösta :p
http://www.kfem.se/entrydetails/?comments=1&post_id=1753

Dagens tråkiga outfit!


Dålig bild på alla sätt o vis
Suddig, otydlig, man ser inget.

Men iallafall

Gråa leggings - HM
Brunt långt linne - Gina
Tjocktröja - Gstar
Ringar - olika

Det finns mycket jag vill ha, bla

den här! fokis telefon!


De står tom foki på den! hur coolt är inte det?
och den luktar dessutom godis också!

chattar!

Jag sitter och chattar med maggi och Ellen sammtidigt, skojj. Fast vi sitter och snackar allvarliga grejjer, de ni! även jag kan göra det. HHhahaha not. Höhöhö, skojj. Aja nu ska jag inte lämna dom ensammma i denna höm överallvarliga konversation.



jag märker att min blogg börjar bli mer o mer oseriös. Men vänta bara till skolan börjar, då ska ni få se på seriösa gubbar. Haha okejj shit vad håller jag på med igentligen?, jag vene. Nu ska jag återgå till chatten. PuSs


Så himla fin♥


Britney spears - everytime

Vill ha :D

Too Faced Lip Injection
En lipplumper, som ger fylligare läppar. Nej jag vill inte ha kissie läppar, utan bara lite fylligare. brukar baxa mammas så det är lika bra att önska sig en egen. Den lilla burken kostar 190 :- och den stora kostar
249 :-. Vet  någon om den här är bra?, själv har jag hört att den här är bäst! Någon som vet något ? :D

Lite shopping!

Heejj!
Jag kom precis hem från vällingby med Ellen! Jag skullle ju skriva ut bilder, men glömde minneskortet hemma! min vardagliga tur! Sen skulle jag också köpa det blåa nagellacket men det var också slut! fan. Men jag köpte iallafall ett paket med lösnaglar.

Snart kommer min farfar så jag måste dusha, puss :)


Gäsp gäsp

Nu ligger jag i min säng med min mini data och chattar med kompisar, skojj skojj.
Fast jag är såå gaaleeet trött, galet is my new thing you now. Haha i like to skriva on english
but i am not so good. Haha omg, vad blir de här för sajjk inlägg. I am going to sleep now.
My bus goes at 10:40 i think. Ohhmyygoot hur ska jag orka. Aja onödigt inlägg
but i now you like it werry mutcho, god natt. Thank you come again


uuuuu, i lööööööv this picture

Mina 3 favorit låtar just nu!


Star Struckk - just set them up

Pittbull - shut it down

Justin bieber - one time

Just nu..



Riktigt jävla smickrande

Sommaren 2009!


Jag och Emelie va i småland :] Grymt roligt, jag saknar värkligen kvällarna där
När vi låg i tältet och pratade om killar hela kvällarna, emelie smittade mig. Haha
och vi längtade värkligen hem så att vi kunde åka till stranden med.....
Jag hade en av dom roligaste kvällarna hemma hoss amanda, med emelie och sofia.
Det hände så grymt mycket den kvällen, både roligt, och mindre kul

Jag min syrra och hennes kompis va på flo rida konsert, och min syrra dog för
hon fick dansa på scen med flo rida, sen fick hon även hans handuk, Jag fick inget
eller han var ju en dansade brevid mig på golvet istället, vi stog längs fram you now


Maggi kom hem från kroatien, Hahahahha den här bilden är klockren
Jag bjuder på den

Sen hände det förstår så mycket mer, men här var lite bilder som värkligen får mig att tänka på i sommras.

Jag lägger in lite andra bilder från i sommras också ;)

Jag & emelie i småland





Den här låten ger mig sommarkänslor som fan!
Men mest påminner den mig om i småland,för vi lyssnade alltid på den♥

Imorgon!

Heej! imorgon ska jag och Ellen åka någon stans och shoppa lite. Jag ska blandannat skriva ut bilder som jag kan hänga upp på min vägg!, och sen ska jag kanske köpa nagellack och naglar. Jag ska köpa det blåa nagellacket från HM som jag har lääängtat efter, weehu
sen runt 4 kommer min farfar till oss och ska käka middag. annars har jag väll inga planer ;)
Puss

Haha jag maggi och emelie jobbade ju bäääst :]
alla ville ha våra bullar för vi va så söööta :D

Bilder från igår :]♥


Ajj :(

Jag stod i köket nyss när mamma laga mat, sen plötsligt börjar de brännas/svida i mina ögon så in i helvetes mycket, och det gör grymt ont att titta. Men jag vet inte varför :(, Ajj det gör fortfarande bajs ont även fast det var för en halvtimme sen. Ush, :(

Vaken!

Hej nu har jag vaknat! Ellen gick hem runt halv 2. För hon skulle hem och städa stackaren. Så jag gick och la mig igen när hon hade gått. Men sen väkte mami mig och sa att jag skulle åka och köpa målafärg. Så vi köpte inte dick,höhö (färgen) utan vi köpte en latte färg och en baylis färg. Pappa ska bara spackla lite sen ska vi måla!
Upptaderingen kommer nog inte bli fören ikväll!. Puss

HISS/DISS?

Det här halsbandet! Jag tyckte det var lite gulligt, det kostar 29 :- på HM barnavdelning! haha gulligt.Det finns i färgerna svart och rosa. Vad tycker ni? HISS/DISS



HISS/DISS?

Det här halsbandet! Jag tyckte det var lite gulligt, det kostar 29 :- på HM barnavdelning! haha gulligt.Det finns i färgerna svart och rosa. Vad tycker ni? HISS/DISS



Trööög!

Hej! Jag har precis klätt på mig, jag tvingade ellen att komma hit! haha fast hon vågade inte gå hit, men sen övertalade jag henne. Jag är Bäst! haha. Aja ja vene riktigt vad vi ska göra. Vi kommer väll på något roligt. Imorgon vill jag åka till jakan eller vällingby. Jag känner för att köpa lösnaglar. Och massa nagelgrejjs. Och ett nytt blått nagellack!, Aja får se om jag hinner åka dit! Puss :)

Den ska jag köpa! :D

2010

☆☆░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆ ☆☆░░░♫░░▓▓░░▓░░♥░░▓░▓▓▓░░░▓░░♥░░░▓░░░♥░☆☆ ☆☆░♫░♥░░▓▓░░▓░♫░♫░▓░░░▓░░░▓░░♫░░▓░░░♫░☆☆ ☆☆░♫░░▓▓░░░░▓░░░░░▓░░░▓░░░▓░░░♫░▓░♫░░░☆☆ ☆☆░░░▓▓░░░♥░▓░♫░♥░▓░░░▓░░░▓░♫░░░▓░░░♥░☆☆

Igår var  de sjukt kul!, vi började kvällen med att käka middag och snacka lite. Sen gick jag och några killar ut med hundarna, och sen blev Elsa sjukt rädd för alla raketer! Så hon ryckte ur sig ur kopplet och sprang över en typ motorväg! Det var galet läskigt. Jag sprang i mina klackar och nästan halkade! Och bilar tutade. Jag panikade lite. Sen gick vi in igen. Och då skulle en 6 åring dansa till michael jackson! Han var hur duktig som hellst! Och han hade lärt sig själv också, genom att titta på internet, coolt va?. Sen var klockan runt 12 så stod vi på balkongen och kollade på raketerna och så. Vi stod ute till ca halv 1 -1, sen gick vi in och gjorde lite grejjs. Inget speciellt. Typ allt som hände. Skojj. Jag kom hem ca klockan 3.

Idag har jag inga planer,ska tvinga emelie att åka hit! annars kommer jag ha sjukt tråkigt. Men men. Imorgon ska vi åka och köpa dick ,HAhahah nej men  vi ska köpa målafärg. och måla om, puss

Hahah :)


RSS 2.0