inge mer bloggning idag

orkar inte skriva, är så trött, vill bara sova, men ska hålla mig vaken till klockan 9, då blir det dhw, vi hörs någon gång
UPPDATE:
fan fan fan, det var ingen dhw idag, så jag hamnade i deppmode. Men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga spanska tills jag slocknar (säkert efter 10 minuter, haha) Men vi hörs imorgon med bättre uppdatering. Pussar

Mohombi feat. Akon - Dirty Situation


Tisdag!

God morgon!
Jag vill att det ska bli helg igen så att jag kan få sova läänge igen, Jag älskar mitt nya täcke, så grymt skönt!
Ni ba, careface typ? haha
Jag ska snart hitta några kläder jag kan ha på mig i skolan idag, jag har en liten klädkris, jag hittar inget som är fint eller varmt nog. Det är ju trots allt -13 grader ute nu.
Vi hörs när jag kommer hem igen, då blir det promenad med Elsa, plugga och gå till gymmet om jag hinner!
Puss

Ingen rubrik

Hejsan!
Efter skolan åkte jag och mami till outleten och kollade i lite olika affärer, det var inte meningen att vi skulle köpa något annat en några ramar, men kom hem med massa saker istället. För min del blev det ett nytt täcke (thank god) en bäddmadrass, ramar och lite annat smått. Det är alltid najs med lite nya grejer. Jag var ju inte direkt så taggad att sova i min säng eftersom den lilla incidenten med hunden inatt, men nu är ju allt tvättat och städat och ett nytt mysigt täcke, jag lovar att det är det skönaste jag känt på, så himla mjukt, prasslig och mysigt, precis som jag ville ha det!
skrev jag precis ett halft inlägg om ett täcke?

Dagens outfit

riktigt dåligt utklippt, men låt gå

Är hemma igen!

Har köpt lite grejer, men nu har jag brottom, ska hinna äta och sen bär det av till gymmet, hörs när jag är hemma igen

Jag har haft bättre mornar

Det kan jag lungt säga. Jag vaknade av att pappa kom in o såg att det var massa bajs i hela mitt rum, haha jag ska inte äckla er för mycket, men om ni tycker det var äckligt, jo tjena ni skulle känna lukten. Bajs över hela golvet, på mattan, i min säng, Elsa hade haft en aniiing ont i magen kan man säga.
Men nu är allt städat och tvättat.
Nu ska jag fixa mig sen bär det av mot skolan, Pussar

Önskelista 2010

Hejsan!
Just nu sitter jag här smoothie kungen her self och dricker en jätte god smoothie, hallon, passionsfrukt och kiwi. Jag lovar, jag är grym på att göra dom ;)
Förövrigt sitter jag och gör en liten önskelista till släkten som dom ska få snart, namnring/armband, smycken,väska och en tröja står på min önskelista. Det blir ju ingen stor jul för min del iår eftersom jag ska shoppa en del i usa, så julklappisar får jag av släkten.
Silver-TvåFinger-RingSterling Silver "Carrie" Stil Namnarmband/ Namnvristlänk
Står högst upp på listan just nu!
Finns att beställa här

abercrombie and fitch

Ska öppna en butik i Stockholm nästa år.
Om jag är taggad, jo fan, fast jag tror det kommer att vara en rätt dyr affär men vi får se!

Duck Sauce - Barbra Streisand


Söndag, 1 advent

Hej!
Gårdagen var jätte mysig, vi satt och kollade på någon film som gick på 6an och pratade.
Imorse så vaknade jag rätt tidigt för jag o pappa skulle till fotomässan i Älvsjö. Så runt 11 gick vi upp o sjöng för Emelie o hon öppnade sina presenter. Därefter käkade vi frukost o sen åkte jag till mässan.

Jag hade helt totalglömt att plugga igår så nu ska jag sätta mig och plugga en massor till imorgon, för då har jag no prov. Wish me luck!
Pussar

Idag är ingen vanlig dag

För det är Emelies födelsedag :D
Grattis älskling på din födelsedag♥


mot emelie!

Hörs imorgon, Puss på lilltån
ful_chey

Dagens dröm outfit!

Untitled
fråga om ni undrar vart något finns att köpa!

 


Svar på tal

Hej!
Eftersom det är så pass många som frågar hur jag sminkar mig, om jag använder mycket smink osv. Jag har redan skrivit ett inlägg om vad jag använder för smink men jag kan ta det igen, Nej jag har faktskt inte alls mycket smink enligt mig, i skolan använder jag:
Foundation, Concealer, mascara, brunpuder o ibland kajal. Det är inte mycket enligt mig, vissa dagar skippar jag allt det kladdiga och bara använder mascara o puder.
Osminkad
sminkad

Lördag!

God morgon!
Jag vaknade nyss av att mamma kom in o sa att vi skulle gå o träna, jahapp då var det bara att gå upp. Så nu ska träningskläderna på o efter träningen ska vi sola. Så vi hörs när jag är hemma igen, Pussar

Nicki Minaj-Right Through Me


-

Hej!
Jag har inte orkat skriva sen Maggi gick hem, jag var så himla trött så jag däckade framför datorn idag igen, jag somnade på min "pall" som är typ 1 meter lång haha. Jag var så trött att jag inte ens orkade laga mat till mig så jag mådde jätte illa för jag var så hungrig men så lagade papi middag till mig så nu sitter jag och äter.
Vill ni höra dagen dåligaste sämsta grej, 
Justin kommer inte till sin konsert 2011. Fyfan vad sur jag är, det är ju nästan värt att fälla några tårar för.

My bestfriend would be my only friend if people knew how weird we act alone

Bjuder på en massor av fina bilder från idag

Freedag, wiho!

God morgon!
Jag vaknade för ett tag sen och ska snart börja fixa mig, min buss kommer om en halvtimme så det kanske vore bra att börja fixa mig.
Efter skolan ska jag och Maggi åka till Vällingby och köpa lite presenter till Emelie, söka prao och kanske sola.
Så vi hörs när jag kommer hem igen, Ni får ha en bra Fredag, Puss

omg

ur gullig i slutet :$

trött flicka

det är jag det!
När jag kom hem från skolan la jag mig i sängen framför datorn och läste lite bloggar och sen så somnade jag med datorn i knät, det hela började med att jag skulle bara vila ögongen lite haha sen så såg jag hur det gick. Pappa kom och väkte mig nyss och nu så ska jag gå o äta middag och sen göra läxan, vi höres, Puss

Svar på tal

Hej!
Jag har skrivit rätt ofta i bloggen " nu ska jag ut med Elsa" , "nu ska jag ut på promenad med Elsa"
Så för dig som inte vet  så är Elsa min hund.
Min lilla bebis♥




God morgon!

Vill ni veta hur bra det gick med träningen idag, jo superbra. Jag kan inte gå till gymmet efter skolan eftersom jag måste hem till Elsa, som varit förlänge ensam. Jag får väll ta igen träningen nästa vecka.
Men nu måste jag klä på mig, så vi hörs när jag är hemma igen!
Pussar

skärpning!

Jag och mamma gick inte till gymmet idag heller, suck, jag som var taggad för lite träning faktiskt. Men nu lovar jag att gå till gymmet imorgon efter skolan *Beach kropp 2011 here i come* nästan iallafall. Jag ska träna imorgon själv och kanske någon gång i helgen, söndag?
Vi får se hur det blir med den saken.
Vill ni veta en annan rolig grej, jag hittade ett gymnasium som jag vill gå på! Grejen är det att det är rätt så höga intagningspoäng, behövs några MVG för att komma in där, men jag ska göra mitt bästa för att komma in ;)
Ska bli kult att se vilka betyg jag får iår, det är ju trots allt mina första betyg, men jag är inte i skolan på julavslutningen, hehe.
Nu ska sminket tvättas bort, vi hörs imorgon!
Pussar

Hiss/diss?

Vad tycker ni om den här söta blusen ifrån HM?
Själv tycker jag att den är urgullig, men jag får vänta med shoppingen tills efter jul!
Den finns i 2 färger, men jag tycker den svarta var finast!

Glad tjej! :D

TITTA VAD SOM FINNS PÅ SPOTIFY NU!
Klicka på bilden för att komma till albumet

Svar på tal

Hej!
Jag har inte kommit på vad affären hette men det gjorde jag nu - Scorett!
Där finns dom fina skorna. Kramar :)

Onsdag!

God morgon, idag blev det tidig uppgång för mig för jag börjar klockan 8 idag,så min buss går ca om en halvtimme. Jag gillar faktiskt onsdagar för att dom går så himla snabbt, även fast det är våran längsta skoldag.
Jag orkade verkligen inte klä mig i några speciella kläder idag, så det fick bli leggings och en mysig stor Ed hardy tröja o faktiskt inga smycken (!) haha
trött_flicka_96

Kvällen

Hej!
Har precis tagit en dusch, jag var helt genomfrusen innan så duschen satt bra!
Nu ska jag plugga lite spanska sen så blir det DHW - favorit programmet just nu, eftersom The hills har slutat, fan jag började nästan böla sista avsnittet, det var så grymt!!
Ni älskar väll min söta tröja " make cookies not war" haha urgullig ju, köpte den för 2 år sen i Usa

goosebumps

trailer nummer 2 ;)

Hemma från skolan

Sha sha!
Jag gick direkt ut i stormen med Elsa när jag kom hem,det var ju riktigt jobbigt - jag höll på att halka/blåsa bort flera gånger. Nog om det, nu ska jag klä på mig sen blir det en snabbis till Vällingby och köpa lite presenter, jag vet att Emelie blir nyfiken när hon läser det här ;)
nu har jag brottom, Puss!!

BÄSTA LÅTEN JUST NU

Jag dör lite för låten :$, men videon........njaaa

Tisdag

God morgon!
Jag ska snart börja klä på mig men jag vill inte byta om från min sköna varma mysdress mot ett par kalla jeans. Jag tror bloggen kommer ligga lite åt sidan idag för om ni ser inlägget där under så har jag ganska mycket att göra idag, men jag försöker klämma in ett litet inlägg snabbt.
Vi hörs senare idag, Pussar♥
ful bild,

Morgondagens planer

♥ Gå i skolan
♥ Ut med Elsa
♥ Köpa present till Emelie
♥ Träna
♥ Kolla på Dhw
♥ Plugga
Hur ska jag hinna allt?

Black Eyed Peas - Party All The Time


trött

Mina ögonlock är hur tunga som helst, jag funderar faktiskt på att tvätta bort sminket och sen gå och lägga mig, ja e bara lite rädd för att jag ska vakna på natten o vara hur pigg som helst, vi får se hur det blir med saken. 
Ni får ha en skön kväll, Puss

Dagen

God morgon tänkte jag skriva, men kom på att klockan är 5 redan!
Skoldagen var så himla skön idag, vi började klockan 10 med att åka till ungdomsmottagningen med klassen haha, sen hade vi rast i 3 timmar, så vi åkte hem till Maggi och åt och kollade på mr böna, efter det var det bara 2 lektioner sen så slutade vi.
Nu ska jag fixa lite med rummet, jag tänkte göra ett videoinlägg sen där ni får se det ;)
Vi hörs lite senare

Ny vecka!

Jag är rätt glad att det är en ny vecka på gång för då vet jag att det är 1 vecka närmare jullovet. Det är ju trots allt inte så långt kvar till första advent o då fyller Emelie år också! Ska kirra en fin present till henne i veckan ;)
Men nu ska jag klä på mig och sen dra till skolan, jag har en liten sovmorgon idag också, skönt!
Vi hörs när jag är hemma igen!

Jag skulle inte banga


Min favorit parfym

Det är Britney Spears parfymen - Fantasy .Den luktar verkligen så himla gott, mums
Vilken är eran favorit parfym?

Nya shorts

Jag köpte ett par skinshorts inne på Gina tricot idag som jag och syster skulle dela på, men när jag kom hem och testade dom så passade dom inte någon av oss, så dom åker tillbaka imorgon eller så byter vi till ett par mindre, för dom var ju trots allt snygga!
Vad tycker ni om dom?


Bruno Mars - The Other Side ft. Cee Lo Green & B.o.B


Kista

Hej!
Jag och mamma åkte en snabbis i Kista och köpte lite nödvändiga saker, det blev ett par skinnshorts och ett par legginggs till mig - langar bild lite senare.
Nu ska jag måla naglarna och sen hoppa in i duschen. En typisk söndag dag för mig. Vi hörs senare, Pussar

Söndag

God morgon!
Jag vaknade för ett tag sen men låg och drog mig i sängen ett tag, jag sov inte så mycket inatt för att det var så hiiiiimla kallt i rummet, även fast jag hade 3 täcken.
Nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och sova lite till, älskar helgerna!
O du som undrade vart min nya lampa är ifrån,
Den är ifrån Ikea! ;)
Kram


Dagens dröm outfit - Länge sen

Untitled
fråga om ni undrar vart något finns att köpa!

Sneak peak

liten del ur det "nya" i mitt rum, u like?

Vill utomlands igen :(

hihi massa söta bilder från turkiet

kärlek


California King Bed - Rihanna


Dagen + svar på tal

Hej!
Nu har jag precis kommit hem igen, det vart en lugn dag på stan, kollade i lite affärer och åt lunch på tacobar. Det blev ingen shopping för min del, jag kollade endå inte i "mina" affärer. Det blir ingen bio idag utan det får bli imorgon istället.
För alla er som undrat i vilken affär jag köpte min fina mössa, den heter Amoress. Ni kan kolla deras hemsida också! här
Jag har den på bilden där uppe!
kramis
Frisyren jag hade på bilden är 2 helt vanliga flätor, jag tror du vet hur man flätar håret, annars får du söka på internet! :)
På www.amoress.se tror jag det var ;)
kram

Mot stan!

God morgon!
Det blev en ganska tidig uppgång idag för snart bär det in till stan med mamma o pappa. Vi ska kolla runt i lite affärer, men jag får ju inte köpa något innan resan så det blir nog ingen shopping för min del. Om vi orkar så kanske vi ska gå på bio efter, men vi får se.

Vi  hörs när jag är hemma igen, Puss

Svar på tal

Jag fyller år den 7 maj ;) Det är långt kvar men glöm inte att gratta mig!! 
Kramar♥
han har inget med inlägget att göra, han är så snygg så han får vara med endå



Om du blir ledsen av att hon säger att du är ful så är det ju inte okej, men om ni driver och båda vet om det o ingen tar illa vid så är det ju lungt. Haha vilken tur att jag är så fin att jag aldrig behöver höra sånna kommentarer, haha nej ja driver bara, kram på dig♥


Hej, eftersom jag redan har svarat på båda dom här frågorna flera gånger i bloggen så får du kolla i kategorin "frågor och svar" ;) kram

Eftersom Maggi tvingar mig blogga

Jag har precis blivit klar med att skruva ihop en stor byrå. Jag kan inte säga att det här har varit mitt livs roligaste fredag direkt, men det var en sak som var tvungen att bli gjord så det var bara att skruva ihop. I slutet såg jag ut som arga snickaren, då hade jag tröttnat för länge sen, det tog ju några timmar för mig att skruva ihop den själv.
Nu ska jag hitta på något roligare, Pussar
Här är jag och min fina nya handväska inne på Ikea

Kvällen

Kvällen består av att bästis kommer hit, vi ska nog kolla på idol eller hitta på något kult. Det är inte direkt så att man vill gå ut när det är så himla kallt och blåsigt. Ni får ha en mysig kväll så hörs vi senare, för nu ska jag äta middag, Puss

Ikea

Hej!
Maggi, Jag och Mami åkte till ikea efter skolan och köpte lite nya möbler till rummet, ni ska få se massa bilder när allt är klart igen. Nu har jag det mesta förutom en matta och en ny tapet, men det kommer sen!
Nu ska jag göra det värsta - skruva ihop ikea möbler, usch jag hatar det!
Vi hörs, Pussar

Grenade-Bruno Mars


Friday!

God morgon, Första gången på länge jag var pigg när jag vakande, det kan bero på att det är fredag. Jag älskar fredagar för då vet jag att jag har en hel skön helg framför mig.
Jag har inte så mycket planer för helgen faktiskt, ska kanske gå och se den nya Harry potter filmen med mamma. Det är ju nästan ett måste att se alla Harry potter filmer på bio.
Nu ska jag klä på mig och sen åka till skolan, jag har so prov idag så vi hoppas det går bra! Vi hörs när jag kommer hem igen, Pussar

jag saknar sommaren

bruna ben♥

Galet snyggt

Actress Erin Lucas attends the Steven by Steve Madden event on March 23, 2010 in New York City.

Konfirmation sommaren 11

Jag fick hem ett papper om min kommande konfirmation, Emelie och jag ska åka till Gotland i 10 dagar innan sommarlovet, hur najs kommer det inte bli? Jag är hur taggad som helst, men helt ärligt kändes det lite konstigt att få hem packlistan redan nu, jag ska ju döpas där borta också. Någon av er mina läsare som ska konfirmeras?


Flo Rida feat. Lil Wayne - Fresh I Stay


Min dag

Hejsan!
Jag är så himla trött på dagarna för jag tvingas kliva upp så tidigt på morgonen, jag tar gärna låååång tid på att fixa mig och äta frukost, jag hatar att stressa på morgonen , så då tvingas jag gå upp 1 timme tidigare.
Skoldagen gick faktiskt snabbt idag, mamma kom och hämtade mig och sen så åkte vi och kollade på lite nytt golv till mitt rum. Jag trodde det skulle bli bra med det nya golvet, men fel färg, så nu börjar ett nytt projekt igen,
Måla väggarna vita,  (kanske nytt golv), tapetsera en vägg med någon snygg tapet, och köpa nya möbler. Jag tror att det blir bra när vi är klara iallafall :)
Nu ska jag skaffa mig ett liv och börja plugga lite, hörs!

Torsdag!

God morgon, Är det bara jag som tycker veckan har gått jätte snabbt? Imorgon är det redan fredag och sen är det heeeeelg! Jag längtar, det är inte så långt kvar till jul trots allt. Jag tror det är runt 30 dagar kvar bara!!
Men nu så ska jag gå och käka frukost, sen bär det av till skolan. Vi hörs när jag är hemma igen, Puss

Klippa lugg igen?

Jag har fått för mig att jag kanske ska klippa raklugg igen. Jag är inte helt 100 på det men jag har tröttnat lite på min lugg så som den är nu.
Vi får seeee, vad tycker ni, klippa eller inte klippa?

ja langar dagens outfit


trött flicka

Mina ögon går snart i kors och jag har inte pluggat något en, att jag är så trött kan bero på att mitt alarm rinde klockan 4 imorse, inte direkt som planerat.
Men nu ska jag ta en lååång varm dusch sen så ska jag försöka plugga igen, wish me luck :D


Onsdag

Sha sha bloggen!
Jag har precis kommit hem ifrån skolan så nu är det en massor av plugg som gäller, först ska jag bara få i mig lite mat. Jag ska plugga järnet ikväll, ska vara bäst på so provet!!
Vi hörs senare, Puss

Love the way you lie part 2


Jag älskar den här veriasionen av love the way you lie. Men den första veriasionen kommer alltid vara bäst♥
Vad tycker ni om låten?

Min dag

Hej!
Dagen har bestått av att jag har varit i skolan när jag kom hem vart det en promenad med Elsa, sen pluggade jag i 2 (!) timmar. Hur duktig är jag inte?
Jag pluggade till so provet, gjorde ut en tjock Engelska häfte, Svenska, skrivit en berättelse och pluggat spanska. Nu blir det lite mer plugg faktiskt, men jag ska förbättra mig ännu mer på proven känner jag, det är roligt när man kan!

Jag och Maggi slår vad 5 kronor innan varje prov vem som kommer få mest poäng. Jag har fått mer en henne på varje prov ;)
Vi hörs lite senare, Då ska jag kolla på Dhw!

Svar på tal

Anonym om Jerimih- X's And O's:
Vad har du för systemkamera?

Hej!
Jag har en Canon eos 450D :)
kram


Anonym om Svar på tal:
Vad är det jobbigaste/roligaste i skolan?


Det jobbigaste med skolan är Maggi, haha nej vännerna är det bästa med skolan. Och det sämsta är tidiga mornarna och alla jobbiga lektioner, kram♥

Jerimih- X's And O's



Mot skolan!

Vi hörs när jag är hemma igen, Pussar

älskar luvan

Jag skulle vilja ha en mysig tröja med en jättestor luva, det är så himla snyggt! Vet någon vart en sån tröja finns att köpa?
(bild lånas från www.kenzas.se)

Cha cha bloggen

Jossi här!, haha nej jag driver bara. Skoldagen gick faktiskt jätte snabbt idag, det kan bero på att vi har 2 timmar rast och vill ni veta vad Maggi och jag gjorde, vi gick till henne och sov. Snacka om trötta tjejer där, det kan bero på att vi somnade runt klockan 6 hemma hos My.

Nu ska jag plugga en massor, jag har so prov på fredag o då ska jag ha bra betyg. Jag fick faktiskt MVG på spanska redovisningen *stolt flicka*
Vi hörs :D
puss


Kärlek♥

Sorry om det blir mycket smycken i bloggen, men det är det enda jag verkligen kan sitta och titta på i flera timmar på internet, förutom Justin bieber då

Katy Perry - Firework


;)

Gårdagen var skit kul, älskar er mina fina vänner ♥

Snart ska jag gå

hem till Maggi och sen så får vi skjuts hem till My och äta middag - gossiptimes!
Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon igen, Pussar

Bakat

Jag hade inget för mig så då bestämde jag mig för att baka en kladdkaka. Jag märker att jag har börjat baka en massor igen, det kommer i perioder. Ibland bakar jag nästan aldrig och nu gör jag det hela tiden.
Hoppas den blir god då! ;)


Bild lånad från google


Nytt örhänge!

Jag hade inte så mycket att göra så jag bestämde mig för att vara lite kreativ, så jag snickrade ihop ett örhänge.
Fjädern satt egentligen på ett gammalt halsband o jag tyckte det skulle passa mycket bättre som ett örhänge.
 Vad tycker ni, blev det bra?



Lördag

God morgon!
Jag vaknade precis, det var hur skönt som helst att sova lite längre idag. Jag skulle kunna sova ett tag till men jag är tvungen att städa mitt bombnedslag till rum.
Jag kommer inte blogga så mycket ikväll för jag ska hem till My, men jag kanske mobilbloggar, vi får se.
Ni får ha en skön lördag, Pussar

Mitt skolfoto

Jag fick hem skolkatalogen igår, dom har ändrat så alla ensam foton är med i katalogen. Tur att jag blev helt okej på mitt ensam foto, men mitt klassfoto, o m g Jag ser ut som en bitchig fjortis!
Så den får ni inte se ;)

jeremih-Down on me Ft- 50 cent

nu ska jag dejta duschen, Puss

"peppar, peppar, ta i trä"

En hemlighet ni inte visste
Jag måste knacka i trä 3 gånger

Om jag eller någon har sagt något som jag inte vill ska hända tex
"jag är aldrig sjuk"
så måste jag knacka i trä 3 gånger, annars får jag lite panik. Om det inte finns någon trä i närheten så får Emelies träskalle duga.
Har ni också några tvångstankar?

Dagen

Hej!
Jag har nyss kommit hem från Vällingby, vi var där ett tag och kollade i lite affärer och så. Det blev ingen shopping till mig själv idag. Maggi o Emelie skulle sola men dom ville inte sola där så dom åkte vidare och jag åkte hem. Nu ska jag ut i regnet igen på en promenad med Elsa. 
Vi hörs!

Freeeedag!

God morgon!
Jag och Maggi vaknade för ett tag sen, gud så skönt det är att vara ledig idag.
Vi har precis tryckt i oss massa pannkakor och snart ska vi möta Emelie och åka till Vällingby. Där vi ska köpa lite presenter o dom ska sola.
Vi hörs när jag är hemma igen, ni får ha en skön fredag. Puss
trött_chey_96

Perfection

den finns att köpa här → www.cocoo.se


Hemma igen!

Hej!
Det blev vapiano i gamla stan, rätt mysigt ställe faktiskt. Maten var supergod, jag åt pasta och en latte efter maten, gött.
Kvällen blir det lan med maggi, vi ligger i sängen med varsin dator och geekar facebook.
Nu ska jag hitta på något roligt, Hörs :D

Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan




favorit i repris, jag har gått och nynnat på den här låten hela dagen.

LYCKA

Jag är ledig imorgon! Fy fan vad skönt det ska bli. Men jag har endå lite planer, på dagen så ska jag åka och köpa presenter till My, med Maggi och Emelie.
Men nu ska jag först in till stan med syster och pappa, det blir nog vapiano eller någor sushi resturang, vi får se.
Hörs när jag är hemma då, Pussar

måste visa den här skit söta bilden då elsa var en valp


Grattis på födelsedagen pappa♥

Nu är du inte så ung längre ;)
hihi grattis på 50 års dagen :D

En lista till

♥ Jag dricker smoothie nästan varje kväll
♥ Jag har gått på basket med Maggi och Emelie, haha jaaa, ni får skratta
♥ Jag har en MASSOR med fula bilder på mig själv på datorn, jag skulle dö om dom kom ut på bloggen
Haha som den här tex, ni skulle allt vilja se den, jag lovar. men fyfan vad jag skulle skämmas. Det är den absolut fulaste men endå roligaste bilden på mig ;)
Hihi ni kommer aldrig få se den, eller jo. Den dagen jag sluta blogga, då får ni se den här bilden, Okeeej?

KAT VON D kommer till Stockholm

Kat Von D kommer till Sverige i december för att signera sin bok “The Tattoo Chronicles”
Torsdagen den 2 december 12.30
I kulturhuset, stockholm
Någon av er som ska dit?
Jag kanske ska dit med Emelie, vi får se. Det vore endå rätt coolt att ha träffat 2 stycken som har jobbat på Miami ink ;)

Ego pics

Sooo Maggi o Jossi style att ta 300 bilder med systemkameran och sen när vi har rensat bort alla bilder så är det endast 1-2 bilder som är kvar "för att våra ögonbryn var fina på bilden" haha

7 maj 2011

Hej!
Dagen har spenderats med Maggi, vi satt mest och pratade om allt och inget, lite mysigt sådära haha. Sen följde jag henne hem i slasket med Elsa.
Jag har hittat vad jag önskar mig i födelsedag av mina föreldrar, världens bästa present. ♥
Ett vip pass på Justin biebers konsert i Sverige
Men det är så värt det!!!
Här är vad som ingår (det är olika för olika länder)
My World - The Ultimate VIP Experience US $389.00 (drygt 3500 kr)

- One amazing top price reserved ticket in the front floor sections 
- One entry into the preshow VIP sound check 
- One entry into the VIP preshow party that includes catered hospitality and a dedicated VIP preshow host 
- One autographed photo book or program 
- One exclusive Justin Bieber VIP gift bag 
- One limited edition VIP laminate & matching lanyard 
- One commemorative souvenir concert ticket 
- VIP preferred parking (where available) 
- VIP priority check-in (where available) 
- Separate VIP entrance at venue (where available)
U Smile - The VIP Package US $199.00 (Drygt 1300 kr)
- One excellent top price reserved ticket 
- One exclusive Justin Bieber VIP gift bag 
- One limited edition VIP laminate & matching lanyard 
- One commemorative souvenir concert ticket
Love Me - The VIP Package US $175.00 (cirka 1500)

- One second price reserved ticket 
- One exclusive Justin Bieber VIP gift bag 
- One limited edition VIP laminate & matching lanyard 
- One commemorative souvenir concert ticket
Det ingår också 4 månaders medlemskap till Justin Bieber's officiella hemsidaBieberFever.com till alla VIP paket.
hihi någon gullig person som vill betala detta till mig? :$

PRAY PREVIEW

Här får man lyssna på en liten bit av Justins nya låt som heter Pray,
Gud så jag längtar,den låter så himla fin, i love it♥

Onsdag

God morgon!
Jag ska strax åka iväg till skolan, jag börjar ganska tidigt idag, klockan 8 (alla andra dagar börjar jag 9) Men det är ingen normal skoldag idag för vi ska ha någon speciell lektion sen ska vi åka och spela badminton o sen slutar vi!
Hur najs är inte det, jag slutar 2 timmar tidigare idag ;)
Men nu så ska jag äta frukost sen bär det av ut i snökaoset, Puss

hihi länge sen,i i usa 08

Min nya säng!

Den är så otroligt skön, jag kommer sova som en liten bebis i den. Det är en dubbelsäng så den tar ju upp mer en halva rummet, men det är klart värt det. Vattnet är ju uppvärmt i sängen så på vintern kommer jag aldrig frysa ;)
Jag kommer nog ha den tills jag flyttar ut haha.
Dålig bild, men tog den snabbt så ni skulle få se hur den såg ut, inte för att ni aldrig har sett en vattensäng förut, men endå

Sängen uppe

Har hållt på hela kvällen och fylla den, nu är den uppvärmd och snart ska det bäddas. Men nu, DHW ;)
blev inte dhw eftersom man har en syster som är helt dum i huvudet,inte frisk någon stans .

Only just a dream

©

Hejsan svejjsan

Jag har precis kommit hem från en liten runda till ica och köpt lite grejer. Roligt att veta va?
Idag är den absolut grymmaste dagen på veckan när det gäller tv, Sveriges skönaste familjer och sen DHW♥
Men innan det roliga börjar är det dax för det lite mindre roligare, plugga.
Vi hörs, Puss
Ni ska se min ego mapp på datorn, haha typ 1000 bilder,

Jag ser det snöar jag ser det snöar

Hej!
Jag har precis kommit hem från skolan, nyheterna hade rätt, det är snöstorm ute och iiiiskallt.
Som vanligt så ska brandlarmet gå i skolan så alla var tvungna att stå ute i stormen i tunna tröjor, usch.

Jag hade utvecklingsamtal idag, vilket jag trodde skulle gå bra, tills vi kom till frånvaron. Jag har inte skolkat någon gång i år, kommit några minuter försent och så. Men endå fick jag en jääääkla massa frånvaro, jag har ingen aning hur det kunde bli så :S
Jag tror dom har blandat ihop mig med någon, men när jag sa det till läraren så skulle han såklart inte tro på mig. Det är nästan omöjligt att det där var min frånvaro.

Aja nu ska jag äta pankakor med varm oboy och plugga.
Vi hörs! Puss♥


;)


♥ När jag ska sova gör jag alltid täcket som en sovsäck, kan inte sova annars
♥ Jag behöver 3 alarm för att vakna på morgonen
♥ Jag vågar inte se 2012, ja är jätte rädd för att jorden ska gå under


Tisdag

God morgon!
Igår var ju CSI avsnittet som Justin skulle vara med i, fy fan vad bra det var. Jag som brukar vara lite rädd av mig för att se sånna program, haha jag vet det låter löjligt, men sant. Jag är livrädd för skräckfilmer men jag kollar på dom endå :S
Men det var ingen chans att jag skulle missa det här programmet, gud så snygg han var!
Jag kan fortsätta att skriva en massor men jag låter bli, för er som inte gillar han blir det rätt tråkigt.

Jag vet nu varför mina besökare har försvunnit, det är för att man inte kan gå in på www.jossis.se så ofta längre. Och om ni har problem med att komma in på den sidan, gå in på → WWW.JOSEFINSORBOM.BLOGG.SE den funkar alltid.

Nu ska jag snart sticka till skolan, jag har en rätt skön dag idag, jag har utvecklingsamtal idag, wish me luck
Puss♥

idag ska det komma 20 centimeter snö, och det ska bli snökaos, någon som är taggad?


jag har bara ett ord att säga

O-M-B
fy fan va grymt avsnitt det bästa jag sett, kan inte prata, skakar, omg, dregel, omg
godnatt

Snart börjar det :D

Just nu sitter jag och kollar på ung och bortskämd, haha grymt roligt program.
Men nu ska jag gå ner och tagga tills CSI börjar :D

awsomeness

Kärlek på alla smycken♥
Untitled
Speciellt på dom här 2 ringarna, dom är superheta!!
Det kommer bli så inne med "dubbelringar" fast på andra ledden, alltså 2 ringar på ett finger, me like

REPOSSI x ALTUZARRA Ring


måndag

Vad har hänt med min statestik egentligen?
värkar som att alla bara skitit i att läsa min blogg på sistonde, det skulle jag också göra iofs om någon annans blogg var såhär tråkig, hehe.
Men nu blir det plugg och sen ska jag försöka lägga upp en outfit ikväll! :D
Hörs sen, Puss

hihi bajs på er

Ny skolvecka

God morgon!
Jag har precis fixat mig klart och ska bara äta frukost sen bär det av mot skolan igen då.
Det är faktiskt inte sååå långt kvar till nästa lov, 6 veckor = 42 dagar - helgerna. Där fick ni även se mina matematiska kunskaper haha, men ärligt visst låter det inte mycket?

Jag slutar 4 så vi hörs när jag är hemma igen, Pussar

Justin Bieber vann också awardet för Best Push Artisten igår


jag var den 304 tittaren av den här videon hihi :)

just nu

Kesha blir den allra första vinnaren (best new act)
Fett synd att Justin inte vann den här :/
Lady Gaga vinner (best pop)

MTV global icon award delades ut till Jon Bon Jovi

Best video går till Katy Perry


UPPDATE: JUSSSSSSTIN VANN :D :D :D :D
YEEEEEEEEY :D


Jag vet att du vill kolla


Fy så tråkig

bloggen är just nu. Allt jag skriver är om att jag ska fixa mitt rum/ plugget och så, jag tror ingen av er är så speciellt intresserade av det ;)
Men nu ska jag faktiskt plugga, svenskan. Duktigt flicka jag har varit nu under lovet, nu får jag hoppas att jag banne mig hihi får mer en G på no provet!!
Whis me luck

Lady gaga by Bikbok

Lady gaga har en minikollektion nu på bikbok och det är vissa grymt snygga saker, Speciellt den här bodyn/tröjan. Jag såg den på Tyras blogg och den var värkligen grymt snygg på ;)
Vad tycker ni om den här tröjan?
finare på, lovar!

Fulkultur - Fuldans

rätt udda låt men jag har gått och haft den här på hjärnan hela dagen så det får bli dagens låt ;)

Söndag

God morgon!
Jag tvingade mig själv att ställa alarm klockan 9 så att jag kunde vänja mig att gå upp lite tidigare på morgongen, annars kommer jag aldrig komma upp imorgon klockan 6.
Jag kollade nyss på hitta nemo haha, den filmen är verkligen hur gullig som helst, älskar den!
Snart ska jag och pappa åka runt och köpa lite nya grejer till rummet och sånt, så uppdateringen blir väll lite kass idag, men men. Ha en bra dag, Pussar

Film + svar på tal

Snart börjar thrillern "nummer 23" på kanal 4. Jag har inte så mycket bättre för mig så jag ska snart sätta mig och kolla på den. Undra om den är bra?
Jim carry är ju med så då borde den ju vara bra
 

Anonym om kvällen:
VET DU VILKEN DATUM JULLOVVVEEETT E?

I våran skola börjar jullovet den 22 december (tror jag iallafall)


var använder du för Schampo&Balsam, e den bra? :D

Jag brukar använda shampo o balsamet som är ifrån Aussie.
Jag tycker iallfall det är jätte bra, och deras 3 minuters inpackning är bäst!!
pröva det ;)


Den dära linnet du har som det står det snurrar i min skalle !:D Var köpte du den? hur mkt kostar den? vet du om den finns kvar i butiken? KRAM!
PS. Din blogg e fett bra tummarna upp för din blogg

Hej, tack så hemskt mycket!
Linnet är min systers som hon köpte på peace and love festivalen i sommras så jag har ingen aning om vart den finns att få tag på. Men jag hittade en affär på internet som säljer liknande tröjor →
http://www.drella.com/en/grp/familjen.php


kvällen

Hej!
Jag har inte alls många planer för kvällen, det blir lite plugg och sen se på film. En skön avslutning på lovet, nooooooo jag orkar inte med skolan. Snart ska jag börja med en nedräkning till jullovet hehe.
Ni får ha en skön lördagskväll, Pussar
osminkad chey

Black Eyed Peas - The Time




Me like

Jag tycker den här klänningen är så grymt jäkla fin, men jag har ingen aning om när jag skulle använda den tyvärr, but i love it♥ 

finns på HM för 299 kronor


Lördag

God morgon!
Ser ni hur tidigt jag är uppe på en lördag!!
Men ni behöver inte vara oroliga för jag gör det inte frivilligt. Jag o pappa ska åka ut till landet och lämna pappas motorcykel.
Så jag kommer hem runt 2-3 tror jag så då blir det lite uppdatering i bloggen ;)
Vi hörs sen, Puss


Bilden har inte något med inlägget att göra, men jag har glömt att visa er, jag och mamma såg regnbågens slut. Hur coolt?
Haha


Svar på tal

Hej!
Nu ska du få veta en liten hemlighet som inte är så hemlig eftersom jag satt och skrev om det här i bloggen för någon dag sen, jo jag har löshår. Mitt riktiga är nästan lika långt (när det är rakt) men mitt är så himla tunt så löshåret gör mest så mitt hår ser tjockare ut.
För att ditt hår ska växa mer så finns det inte så mycket man kan göra faktiskt, den personen som kommer på hur man gör så att håret kommer växa snabbare kommer bli miljonär, promise!
Såhär ser mitt hår ut utan löshår↓
och med löshår ↓
uppdate:
Nämen tack vad gulligt av dig!
Det skulle vara roligt om du skrev ditt namn och din bloggadress om du nu har någon!
Mitt löshår har clips så det är jätte enkelt du bara sätter fast håret som hårklämmor.
Löshår kan både vara billigt och dyrt, det bror på vad du ska ha för kvalite.
Vill du ha plasthår finns det på hm 99 kronor haha
Om du vill ha äkta finns det för 500-1000 kronor. Sen så finns det även rakt och lockigt löshår. Det lockiga brukar oftast vara lite dyrare. Sök lite på google ;)
kram

1 år sen exakt

bättre eller sämre med året?

Jag vet att du vill kolla

Ikväll gott folk är det dags för justin att vara med i CSI.
Jag råkade skriva fel datum förut så jag fick lite folk att sitta och kolla i onödan, hehe.
Men idag är det rätt, Jag lovar
JAG KOMMER SITTA BÄNKAD :D
Tid : 21:00 - 22:00
Kanal : 5
Program: CSI

Dagen

Hej!
Idag så åkte jag och pappa till Uppsala och gick först till farmors grav eftersom det är allhelgonahelgen (?) och tände lite ljus, Sen åkte vi hem till farfar och fikade.
När jag kom hem så kom Maggi och Emelie hit, så vi pratade lite. Men dom gick nyss hem, och nu ska jag kolla på idol utröstningen och dricka smoothie.
Vi hörs, Puss

20 år

Jag såg att man kunde skicka ett medelande/bilder till sig själv eller sina kompisar/familj som kommer fram om 20 år!
Så jag testade att skicka till mig själv där jag skrev lite olika saker *hemliiis* som kommer fram till mig hösten 2030. Jag tycker det är en skit rolig ide, undra om det funkar
Ni kan testa det på AMF hemsida!

Fredaaag

God morgon!
Det är tyvärr redan fredag och lovet är snart över. Jag orkar inte gå tillbaka till skolan, jag vill ha looooov!
Men det är faktiskt inte så långt kvar till jullovet ,tagga tagga tagga.
Idag ska jag åka till farfar men innan det så ska jag plugga lite och gå ut med Elsa. Nu måste jag skynda mig lite, hörs när jag kommer hem från farfar igen, Pussar

Torsdag kväll

Hej!
Såfort jag kom hem så satte jag mig och pluggade i en halvtimme jag måste få bättre betyg en G på det här provet. No är ett av det jobbigaste ämnet så inte undra på varför det går så dåligt för mig.
Nu sitter jag iallafall och tittar på american pie och chattar med lite folk.
Ni får ha en rolig kväll, Pussar
bild från i sommras

Hemma hos Emelie

Hej!
Vi har nyss kommit hem till Emelie, filmen var faktiskt jätte bra,  äkta min humor haha.
Nu ska vi snart äta så vi hörs när jag kommer hem igen, Pussar


Rasmus Seebach - Engel

Rasmus seebach gör så himla fina låtar,
synd bara att jag inte kan sjunga med hehe

Torsdag redan :(

God morgon!
Jag vaknade för ett tag sen av att Emelie ringde mig och sa att vi skulle gå på bio. Vi ska se filmen due date, är det någon som har sett den? Är den bra?
Nu ska jag gå och klä på mig och sminka mig sen är det dax att åka!
Vi hörs när jag är hemma igen, Pussar♥

trött o osminkad

Jag har suttit hela kvällen och färgat och lockat allt mitt löshår.
Jag har haft det hemma i snart 2 år men nästan aldrig använt, men nu kände jag för att testa lite och färga det svart och locka det. Det tog så lång tid eftersom min locktång är ifrån stenåldern men nu är jag äntligen färdig.
Håret blev helt okej, men jag tycker det är för tjockt, det kanske är en vane sak? Men jag lär väll använda det några gånger. 
Vad tycker ni?
haha fjortisbild ;)

Svar på tal

Tack, vad glad jag blir! visst är den snygg, jag älskar den!
Eftersom den är inte fanns i den färgen jag ville ha inne på Nk så hittade mamma den i någon annan affär. Jag har ingen aning om vart den finns men jag vet att den finns inne på NK!
Hej!
jag skulle inte säga att jag är så speciellt rik. Men jag är inte fattig för den delen heller! Kram
Jag hade tänkt att ni ska få se mitt rum när allt är färdigt ;)
kram
UPPDATE:
Den finns i massor av olika färger, sök på HPI of sweden på google så kan du kolla runt lite på deras olika modeller och färger.

Ja mössan finns inne på NK, annars hade jag inte skrivit att den fanns att köpa där ;)
Den är så dyr eftersom att pälsbollen är i äkta päls och det kostar ju en del.
Tack så mycket :)
kram
Inte för att det här var en fråga men jag blir så himla glad av såna här komentarer!
Puss på er!♥
Nu ska jag gå och färga löshåret, ha en fin kväll,

Sveriges snyggaste mössa ;)

Gud vad jag älskar min nya mössa!
Den är så grymt snygg, älskar pälsen.
600 kronor tror jag den kostar, you get what you pay for ;)
tack mami :)♥

;)

Jag har pluggat i en halvtimme nu, jag fast jag sov nästan hehe. 
Mamma kom hem med världens finaste mössa till mig, så nu är jag happyface. Nu slipper jag gå runt med röda frusna öron ;)
Ni ska få se en bild på mössan lite senare, för nu ska jag hoppa in i duschen. Pussar

LIKE A G6


Duktig chey

Hej!
Jag har precis bakat, det blev hallonpaj. Det är faktsikt första gången jag bakade det så vi får se om den blir god. Förra gången jag bakade blev det ju grymt gott ;)
Jag har också städat idag, ja tro det eller ej men det är faktiskt sant. Nu ska jag plugga lite no, vi har prov nästa vecka så det gäller att plugga även på lovet.
Bild på google

Ge mig

allt är ifrån hm ;)

Onsdag

God morgon!
Jag vaknade för ett tag sen men låg och drog mig i sängen vilket är en av det bästa sakerna med lovet, jag har inga tider att passa utan gör bara som jag vill.
Idag så ska jag inte göra så mycket, kanske träffar en kompis lite senare ikväll, Jag är sugen att gå på bio så vi får se vad jag hittar på ikväll.
Vad har ni för planer för idag?

den här filmen vill jag se!

New things

Tack för dom fin fina sakerna Emelieღ

bajs golv

alltså gud, jag är så sur. Mitt rum är F-U-L-T. Det nya golvet förstör allt, det är grönt. Bajs på det.

eminem - space bound


Tisdag (tror jag?)

God morgon!
Jag håller inte koll på veckodagarna när det är lov, men jag tror att det är Tisdag idag.
Jag vaknade ganska tidigt av att golvläggaren var här och skulle lägga mitt golv. Han är redan färdig och mitt nya golv är på plats. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte alls om det, det passar inte alls med färgerna på mina väggar. Vi valde att inte ha ett helt vitt golv, big mistake tycker jag. Eftersom golvet är mer "grönt" och mina väggar är med "lattefärgade" Men det kommer väll se bättre ut när mina möbler kommer in. Det får vi hoppas iallafall. Haha mamma  kommer bli skit sur om jag säger att det är fult, aja

Dagens dröm outfit!

Untitled
fråga om ni undrar vart något finns att köpa!

Lugn kväll

Hejsan!
Jag är så himla trött så kvällen spenderas framför en film, vi får se vilken det blir. Har ni några tips på någon rolig film jag kan se?
Morgondagen kommer bli rätt lugn o tråkig. Plugga, ut med hunden och fixa lite i rummet. Men ska se till att träffa någon kompis under kvällen imorgon.
Nu kommer pappa snart hem med pizza, jag kommer bli tjock om jag fortsätter äta såhär mycket skit mat, ajja bajja.
Vi hörs!
haha

Lär känna mig (ännu) bättre!


♥ Jag äter inte godis/chips/läsk på veckodagarna, men nu på lovet är det undantag
♥ Jag har sjuk humor, och ingen förstår sig på den :(
♥ Jag längtar till New york, fast det kanske ni redan visste hihi


Eddy Wata - I like the way, bästa låten just nu!


Galen

Jag skulle inte banga på den här ringen, schnyyyygg!
Vad tycker ni om den?
finns att köpa → här

Måndag

Hej!
Nu är jag hemma igen, gårdagen var mysig. Jag glömde min kamera hemma så det blev inga bilder. Vi gjorde inte så mycket, låg och pratade halva natten. Fick även en jätte fin väska och ring av Emelie som hon har köpt till mig i London. Ni får se bilder lite senare.
Nu ska jag plugga lite, Puss
gammal bild

RSS 2.0