Mysiskväll

hämtade upp manski vid ica och handlade lite gott, vi satte oss på altanen ett bra tag och snackade igenom allt som hänt, sedan kom Hilda och Sofia för lite mer altanhäng, chillänäni ( som förövrigt är världens fulaste ord)

Imorgon ska jag träffa emelie (♥♥♥♥) vi ska fkba med moppe, vi ska åka överallt och ingenstans! Satan i ragatan vad kul vi ska ha, HeHeH. Vi hörs sen eller någon gång, pusssss
bjuder på världens nog mest seriösa bild, haha

kärlek!

pPetra tungården måste ha världens finaste hem, jag är helt kär i hennes lägenhet! Modernt blandat med lantligt, kan det bli finare?♥Photo jul 29, 4 15 49 em
bild lånad härifrån http://shecitys.se/

hej

Hej!
Jag hade inget för mig idag så jag tog moppen till gymmet och tränade 1 timme, skönt att vara där igen måste jag säga!
Snart kommer amanda hit, dena tös har jag inte träffat på hela sommarlovet, nu blir det att ta igen med allt skitsnack ;)
vi hörs!

If you smile when no one else is around, you really mean it.

jag är så jävla äckligt utrtråkad, jag har fått sittsår, det börjar växa mossa på mig osv. Jag vill ut, träffa kompisar, ha roligt! Imorgon ska jag bannemig hitta på något, gå på bio själv haha nej men något!
Åkte tom och handlade själv idag, förstår ni hur tråkigt jag har. Nu ska jag  gå och städa...
halft mobbad bild men wattahell

"A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words."

fjantar sig i webbcamen

Sha sha!
vaknade skitglad pga jag trodde det var lördag så att jag snart skulle få träffa emelie, men sen såååå kom mamma som en parteypooper och sa att det var fredag fml. Alla mina vänner är ju bortresta så jag dör ju av tråigheeeeeeeet..


today im wearing acne

Mina nygammla superfina jeansshorts♥

I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't.

Har suktat efter en sånhär ett tag och äntligen hittade jag den perfekta på en antikaffär ute vid ljusterö - vad är oddsen?
Den ska göras om lite, sen ska den upp på väggen, fint skit

MOPPEKORT ÄNTLIGEN!


kvällsdopp

Åkte till lövsta med Hannah och Viktor och badade, kallt som fan var det i vattnet!
Imorgon ska jag göra mitt moppeprov, vi får se hur det går, sedan blir det shopping, sushi och solarium med hannah.
Berättar mer om helgen senare, Puss

BILDER FRÅN HANNAHS FÖDELSEDAG

dockan,boooo
chillänääääääni, med vattenpipa och annat mysis
sjukt söt bild
fint hannah, fiiiiiiiiiiint
superfin bild på alexandra!
bilder snodda från emelajs kamera

MOT ULLARED MED EMELIE

Jag o fina på hannahs 18års dag!

TRUE STORY



You're the closest to heaven that I'll ever be

Hannah och jag hade sleepover inatt, vi poppade popcorn och kollade på tevä, mys mys.
Jag har precis färgat hannahs hår rosa igen, o snart ska jag gå o äta frulleebulle. Idag kommer det hit en massa släkt och vänner och firar hannahs 18 års dag,  emelie kommer okså weeeeeho!
Emmeeeeeeeeeeeeeeeeeeelie jag saknar dig :):):)

T-SHIRTS BY HM


People change, things go wrong, shit happens and life goes on.


The best feelings are the ones that can't be explained

Jag kom hem i tisdags från några vänners landställe, med sol & bad, båt, och sånt mys!
Köpte även en världens mest otippade men coolaste grej, jag ska visa er senare. Dom resterande dagarna har spenderats med emelie, klipphäng med viksjöfolk, ikea x2, fika, film och en jäkla massa bakning.
Igår satt jag uppe med Hannah och kollade på Easy A, helt ok film faktiskt, eller det var snarare jag som kollade på filmen och hon pratade i sömnen, haha jag har världens underbaraste klipp på det. Gick o la mig runt 3 och vid klockan 4 vaknar jag av att Elsa står o kräks i min säng - GOTT verkligen, det slutar inte där utan såklart trampar jag i någon annan spya, UNDERBART, bra start på dagen lixom. Men några timmars sömn lappa jag ihop

BYE

Nu sticker jag till justerö med familjen, ska till några av familjens vänners landställe. Kommer hem på tisdag eller onsdag, vi hörs när jag är hemma igen!
Puss

simma lungt

vaknade runt halv 3, standard, meeeeen iallafall, gick upp käkade frukost/ lunch kalla det vad du vill. Senare har jag gjort exakt ingenting, ni förstår själva hur kul jag haft idag va
Eftersom den här dagen har varit ganska ful får ni en ful bild :)

Bilder från gårdagen


I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG

Jag är så himla glad, jag vet inte vart jag ska ta vägen hihi. Inte för att det hänt något speciellt men ni vet, små saker som gör en glad!
Nu ska jag övervinna min klädångest och sedan röra mig mot Emelie, sedan ska jag spendera kvällen med dom bästa!
Vi hörs imorgon, puss på er!



So close, but so far away

Jag som skulle gå upp "tidigt" imorse och vända tillbaka dygnet lite iallafall, men neee gick upp klockan 1 istället. Jag tror inte att jag har gått upp tidigare en 1 någon dag på lovet, har jag berättat att jag älskar min säng hihih..
Nu ska jag iallafall välja kläder sen träffa någon kompis, ikväll blir det slagg hemma hos Emelie, mysis, har saknat henne!

Cause sooner or later it's over

Sommarlovet rullar vidare och min blogg ekar mer en vanligt. Anyway, gårdagen spenderades med Maggi, hon färgade mitt hår, blaack. Nattpromenad till Macken med syster och en jäkla massa skratt när maggi skulle lära mig kroatiska sisdådär 4 inatt, underbart!♥
drog till körskolan imorse och klarade mitt "lilla" teoriprov. Nu är det bara stora provet som jag ska försöka göra nästa vecka, sedan har jag mitt älskade moppekort ;)

losing you


MUST HAVE


random

Här har jag bosatt mig ikväll, skulle smyga ner och äta kvällsmacka med Hannah men mogna individer som vi är beslöt vi oss för att inte äta kvällsmacka för då blir man FET haha, driver med er.. Det var Hannah som fattade det beslutet när jag var påväg med riskakan mot munnen hehhee, GOTT

Senaste dagarna

Kvällsbad, balkonhäng, mys, klipphäng, musik, maaat, o en massa skitsnack♥

sämst på rubriker

Imorgon blir det tidig (klockan 9 haha) uppstigning för mitt livs andra arbetsintervju, förragången gick det rent åt helvete men vi får hålla tummarna tills imorgon, nu ska jag dejta sängen (<3)

best thing i never had


There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now


we♥it.com

Tumblr_ldp7cngkly1qe4dx9o1_500_large
Tumblr_lnvh30agjs1qi9yyko1_500_largeRingo-49_largeTumblr_lnxtcw0yog1qkvum2o1_500_large
Tumblr_lnxruswuiu1qidp3to1_500_large

äckel prov

Kom precis hem från ett moppeprov som gick rent åt helvete, eller jag hade 2 poäng från att bli godkänd, fakk.
Aja ska plugga aset av mig tills måndag istället då jag gör ett nytt försök.  Nu ska jag min jävligt goda cheesecake, mvh tröstätarN

BIKINI


halft spontant

Jag elskar att baka, det kanske ni inte visste men nu vet ni.. Kan det bero på att jag är så grym på det?  Fan, min blogg börjar bli en matblogg haha.

Jag la även i rosa hårfärg i syrrans hår, lite spontant la jag i en fet rosa slinga på mig själv, färgen ska sitta i i 3 timmar så vi får se om det blir någon skillnad, men jag uppdaterar er senare om resultatet!

// pic 1, mitt masterpiece // pic 2, rosa hårfärg//

ta mig till kärlek ta mig till dans

Så underbart random att dom ringde från ett ställde called ungomsorg för cirkacirkus 1-1,5 år sedan och sökte jobb. Jag gick på en arbetsintervju som gick rent åt helvete men tydligen hade dom ringt till mamma idag och bett mig komma på en till intervju nu i veckan. Jag kanske ska satsa lite den här gången, det skulle ju trots allt vara najs med ett helgjobb, vi får se!

+

Var och handlade med syster nyss, så vi kunde laga "riktig" mat. Jag har ätit så mycket skit mat att det snart kommer ut chips ur näsan, mmmhgott.. Appropå det så ska jag ställa mig och baka nu hihi. Sen ska jag färga Hannahs hår o efter det blir det väll glo på någon film, Nirr!

:)

Gårdagen var naiz, satt ute med Maggi, My, Hannah och Alexandra halva kvällen och chilladäää. Men nu mina coolingar ska jag fortsätta plugga till moppeprovet, jag ska nog in och göra "lilla" provet imorgon, c´yaaaa

the edge of glory

Snart kommer b-rudarna hit, då blir det förmodligen mys ute på altanen

Helt opassande bild till inlägget, men vattafakk

-

Hej!
Maggi och jag bestämde oss för att åka till stan igår istället, vi körde drottninggatan upp o ner sen åkte vi till söder och mötte upp Hannah och Sara där vi kollade i lite affärer och åt middag. Jag fick med mig ett par byxor hem, visar senare, om ni vill se?
På kvällen drog jag hem till M och hade sjukt kul, hihi. Köttade hem runt 11 och sen satt jag ute med Hannah, Sara och Viktor.
Ikväll ska jag träffa denna schööönaböönan och my, hihihi

Mot kista!

Nu rullar Maggi och jag till kista. Jag ska leta efter en snygg bikini och köpa lite nytt smink, Vi hörs!

randomness

Fullkommligt normalt att ställa sig och laga "middag" klockan 12, till min ursäkt var jag och Hannah riktigt jäkla sugna på chicken nuggets..
Jaaa vet, vi är inte normala!

"You’ll always be my best friend…You know too much"


Sena sommarkvällar med de personer man gillar bäst♥

Fredags: Jag mötte upp my och åkte till vällingby och kollade i affärer, fick med mig hem lite småskit. Drog vidare hem till My och chillade i hennes pool. Efter det gick vi hem till mig och satte oss ute hela kvällen och hade det allmänt mys!
Lördags: My och jag åkte till spånga och käkade sushi, köpte godis och sen drog vi till lövstaklipporna och tog kvällsdopp, sjukt skönt. Bara det att det tog oss dubbelt så lång tid att ta sig hem för vi blev dissade av en bitter busschafför o lata som vi är kunde vi absolut inte gå hem. När vi väl var hemma satte vi oss i hammocken och satt där ett bra tag.
Imorse steg jag upp tidigt och avslutade min sista moppekurs och körde runt på ekerö i cirka 1-2 timmar. Ska göra det lilla provet i veckan och sen är det bara slutprovet kvar!
Nu fan Maggi har du lite att läsa, du som tvingade mig att blogga... Men om jag känner dig rätt kommer du inte läsa texten utan bara kolla på bilderna, synd för nu pallar jag inte ladda upp några bilder

CHILL

Blev en liten halvspontan tripp till lövsta, mötte upp M och cyklade till klipporna. Vi var där i typ 5 minuter, fan vad lame men aaa. Drog med mig Emelie, Maggi och Hilda hem till mig för lite chill på altanen, vattenpipa,kaffe och en del skitsnack

RSS 2.0