Photoshop proffs!

Kissie bore hålla i hatten för snart är jag grymmare en henne på att redigera mina bilder!!
Jag har precis lärt mig, hur jag förstorar läpparna, gör mig smalare och ändrar hår/ögonfärg, bästa!
Som på det här omslaget för Vanity fair råkade rom redigera bort justins halva vänsterögonbryn!

exakt såhär

VVill jag att min hårfärg ska vara. Dock blev det inte stor skillnad alls idag, men jag ska fortsätta med den där toningen och se om det blir någon skillnad. Annars får det väll bli en tid hos frisören, fan jag hatar frisören. Eller nej jag hatar inte, jag ogillar

incident

Haha jag sitter och skrattar åt mig själv vilken panik jag fick idag när jag la in toningen. Det kom lite färg på mitt ögonbryn och färgen är orange och det hade suttit på mitt ögonbryn ett tag och sen när jag upptäckte det fick jag panik. Jag trodde att mitt ena ögonbryn skulle vara orananget (?) Haha tänk er hur fuult det skulle ha varit!!
Svart hår, ett ganska mörkt ögonbryn och ett oranget ögonbryn HAHA!
jag typp..

Röd toning

Hej!
Uppdateringen har varit lite låg idag men det enda jag har gjort idag är att sooooooova. Alarmet stod på 06:30 imorse så jag var liiiite trött kan jag säga er. Jag var tvungen att gå upp så himla tidigt för jag skulle hem från min faster och var tvungen att hinna med ett tåg.
Just nu sitter jag iallafall med en röd toning i håret, igen. Jag har tappat räkningen om hur många gånger jag har gjort mina misslyckade försök till att få håret rött. Men den här gången testar jag någon ny grej, någon mousse med färg i. Vi får se hur det blir. Jag ska snart gå och tvätta ur det sen ska jag titta på top model.
Vi hörs!
haahaa bäst!

om en tjock amerikan säger jag älskar dej mer än hambugare så vet man att det är äkta kärlek ♥

Haha älska facebook grupper!
När man ligger i sängen och sms:ar och tappar mobilen i ansiktet.'

Ni bad mig att visa mina shorts, så er vilja min lag eller vad man  nu säger...

Mina finfina shorts från Abercrombie and fitch, dock helt oavända för jag sparar mig till sommaren
Mina älskade högmidjeshorts från Bikbok

Shorts från Hollister

Urgammla shorts från Lindex


Allt flo rida rör blir till guld!

helt ärligt trodde jag att den där "tjejen" i låten var en tjej tills jag upptäckte att det var Cody simpson... oooopsie

Usa ♥

Jag saknar Usa så att det gör alldells ont, jag vill åka tillbaka dit, läääänge den här gånger. 2-3 veckor minst. Fy jag vill åka till Kalifornien, New York, Florida, Miami, Bahamas ( om det nu ens ligger i Usa haha)  Jag vill åkaaaaaaaaa!!!!!!!

Så sant

Tumblr_lg9up63hua1qcn4iho1_400_large

Whitney ♥ Bikbok

The city stjärnan ska sammarbeta med Bikbok och släppa en egen kollektion där i October. Är det bara jag som är taggad!!

LADY GAGA - Born This Way (Cover)

Hur duktig är inte den här lilla tjejen? ;o

Fredagsmys

Tjejerna kom hit så hade vi en liten filmkväll och gick o handlade godis och tittade på Burlesque och lite av mean girls 2 men den verkade vara en riktig amatör film så vi orkade inte titta på den mer. Men dom har nyss lämnat mig ensamma så nu sitter jag och dunkar musik, chattar med mina vänner, och ska snart dra igång och packa för att jag ska till min faster över helgen. Uppdateringen lär väll suga men det får ni leva med. Jag ska försöka göra lite förpublicerade inlägg men vi får se hur det går med den punkten.
Ni får ha en bra fredagskväll, Puss

Engångstattoos

Nu finns det ett slags papper som du skriver ut dina egna motiv och gör dom som engångstatueringar, hur coolt är inte det?
Jag har en massor av tankar på engångtatueringar jag skulle vilja göra, svalor,fjäder,drömfångare,superman, peace märke,revolver och en massor av flera!
För 68 kronor får du 3 papper som du kan lägga valfria motiv på, finns att beställa här
tatueringspapper inkclub.com bild härifrån

Redhead

Gud vad jag är sugen på att färga mitt hår rött. Jag hade många tappra försök den här tidpunkten förra året, men nu blev jag väldigt sugen igen. Dock funderar jag på om jag vill färga det den här gången, typ mahogny rött. Förra året tonade jag håret en massor av gånger istället för att färga håret för att jag inte ville ha utväxt. men rött hår är såå gryyyyyyymt snyggt.
såhär  var det när det var som rödast, jag vill ha såhär fast mer rött en lila. Gaash.

Lookbook

Top From New Look, Feathers From Diy, Levis, Waistcoat From Charity ShopJacket From Monki, Necklace From Anarchystreet.Com
Lace Top From Random Shop, Ripped Short From Zara, Buckled Ankle Shoes From Jeffrey Campbell
Forever 21 Skirt, Bebe Floral Top
Light Grey Sweater From Www.Trixiave.Com

Dagens mini shopping

grymt dålig bild men en ny kavaj/jacka från Disel köpt på MQ, den kostade runt 1000 kronor men jag fick den för 299 kronor, grymt!
sen köpt jag även en kaktus hehe

Kort uppdate

Har nyss kommit hem från en liten shoppingrunda med mami, visar snart vad jag har köpt! ;)

Stylisterna

Nu ska jag sätta mig i min mysiga fotölj med laptopen i knät och kolla på dom nya avsnitten av stylisterna. Det programmet är riktigt grymt.
Jag har även gjort svenska läxan, duktig tjej. Imorgon ska jag kanske möta Maggi och luncha med henne, det var ju ett tag sen vi träffades, saknar min andra halva :(♥
Ni får ha en bra kväll, Puss på er!
haha fätt söt blå grej jag fick i ansiktet

Sant

Tumblr_lcegfar53w1qe0hneo1_500_large

Så himla nöjd med dagens shopping

oj vilken dålig bild, men ett skitsnyggt linne från acne blev mitt för 300 kronor.
Ny everest skidjacka för 1500 kronor från Stadium
Sist men inte minst ett par göööööööööööör snygga glasflaskor från Ikea för endast 99 kronor. Jag och mami har gått och suktat efter dom i månader och nu har dom entligen kommit in igen  - spring och köööp!
sååååhääääär fin är den

Mot sollentuna centrum

Nu sticker jag till sollentuna centrum med mami, därefter blir det att träffa tjejkompisarna och lite plugg. Vi hörs!
Tumblr_lh1pqbl7ag1qc9tjdo1_400_large
hej snygging

Svar på era frågor

Hanna om Torsdag redan :):
Var köpte du lampan över spegeln?? ska göra om mitt rum på sportlovet och en sån där "hollywood lampa" över spegeln skulle vara sjukt snygg... Haha, snälla svara :D
Hej!
Jag köpte en helt vanlig  spegel på Ikea och köpte till en såndär rad med lampor runt och skruvade den fast över spegeln, så enkelt var det ;)
Kram
Anonym om Onsdag:
tycker du att det är viktigt att ha bra självförtroende?

Alltså både ja och nej, eller jo haha. Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den här frågan men, så viktigt är det väll inte. Eller vänta pass på den frågan
hanna om Torsdag redan :):
åh! fett snygg spegel lampa elr vad man nu säjer... ;) Kan inte du visa lite bilder på ditt rum?? NÄÄÄÄÄLLA!!! :D

Jo jag kan visa er mitt rum i bilder snart, jag skulle spela in en video igår för att städerskan hade varit här och plockat undan men jag har såklart redan stökat till allt, men visst visst.
Anonym om Gårdagens outfit!:
vad brukar du använda för schampo&balsam? vilket märke e det bra?

Mitt shampoo som jag köpte i Usa har tagit slut så då använder jag typ Tresemme som funkar helt okej på mitt hår.

Anonym om Onsdag:
kan inte du visa alla dina shorts i bilder? och typ ditt favo plagg?

Jo visst, jag kan visa er alla mina shorts i bilder, dags att plocka fram sommarkläderna först ;)
Men jag ska försöka visa er dom idag, kram på dej



Lookbook

Jag somnade i soffan samtidigt som jag småtittade på efterlyst, det var inte mitt smartaste drag med tanke på att jag hade tänkt att gå och lägga mig snart för att jag är så himla trött. Det tar på krafterna att stå upp i en butik i 8 timmar.
Istället spenderar jag kvällen med att titta på Lookbook på en massor av snygga outfits
Knee, Alexander Wang Kirsten Satchel
Topshop Crochet Dress
Wasteland Cardigan, Mexico Turquoise Slave Bracelet
Topshop Blouse, Topshop Shorts, Primark Shoes, H&M Coat

Lookbook

Jag somnade i soffan samtidigt som jag småtittade på efterlyst, det var inte mitt smartaste drag med tanke på att jag hade tänkt att gå och lägga mig snart för att jag är så himla trött. Det tar på krafterna att stå upp i en butik i 8 timmar.
Istället spenderar jag kvällen med att titta på Lookbook på en massor av snygga outfits
Knee, Alexander Wang Kirsten Satchel
Topshop Crochet Dress
Wasteland Cardigan, Mexico Turquoise Slave Bracelet
Topshop Blouse, Topshop Shorts, Primark Shoes, H&M Coat

Onsdag

Hej!
Idag var det min och Emelies sista praodag på Bikbok, vi skulle egentligen gått till Fredag men det är så himla onödigt att vara där, jag har inte lärt mig något.Dom tvinga oss att städa deras toaletter och diska deras disk, i en klädaffär?
Vi skulle fått fixa goodiebagen men det fick vi inte heller. När jag och Emelie satte oss och vila i cirka 3 minuter av dom 8 timmarna vi har stått upp "men tjejer ni städar ju inte" neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej det gör vi inte!!! vi vilar!!
Ville bara kasta lite skit på dom och springa därifrån,
Nu ska jag chilla galet (haha) och chatta med Maggi, vi måste ju ses snart, vi har inte träffats på typ 1 vecka, herregud.
Vi hörs sen :)

Riktigt sugen

På att införskaffa mig en sånhär snygg jumpsuit till sommaren. Dock skulle jag vara lite tråkig och välja den i svart men dom är såååååå fina!!
Jag skulle matcha den svarta jumpsuiten med massor av färglada smycken och naglar i någon sommrig färg + ett par minnetonkas eller gladiatorsandaler.
Skulle ni vilja ha en lång jumpsuit? isåfall i vilken färg? :)
Dom här 2 är ifrån HM

Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Suuuper bra!!

Bra bloggdag, jo tjena

Idag har inte varit en rolig dag, jag har frusit, varit hur trött som helst, tränat, ätit och haft tråkigt. Praoen ska jag säga  er, den är inte rolig. Vi får göra ingenting ingenting ingenting i 8 timmar, dom lät oss inte ens sluta 5 minuter tidigare igår när tom våra handledare hade slutat för dagen. Men idag stack Emelie och jag efter halva dagen då vi inte orkade mer. Det finns inte ens en stol att sitta på eller ett par byxor att vika.

Jag kom nyss hem från gymmet, och jag är faktiskt ganska glad att jag pallade mig dit för att jag har varit hur trött som helst men endå sprang jag 1 timme på löpbandet så det känns bra nu i efterhand.
Nu ska jag dejta duschen så hörs vi senare. Puss på er!

Sover hos Emelie

Jag har precis kommit hem från praoen som jag kortfattat kan förklara att vi gjorde.... ingenting.
Dom bad oss att städa och vika kläder, vilket vi gjorde i sisådär 8 timmar med 3 andra praktikanter och annat folk som jobbade där, snacka om att dom inte ens behövde oss där, men endå kunde dom inte släppa oss 5 minuter tidigare!
Inatt sover jag hos Emelie, så vi hörs imorgon, för nu ska vi se på film. Vi hörs!

Lookbook

Sunglasses From You, Me & Everyone You Know Market, Sheer Lace Bodysuit From Made By Me, Leather Shorts From Thrifted, Gold Chain & Hair Shoes From Made By Me.
Lace Sweater From Http://Www.Wholesale Dress.Net/Fashion Lace Color Block Dress Blue G1192024.Html, Ankle Boots From Forever 21
Clubcouture Top From Http://Www.Clubcouture.Cc?Utm Source=Lehappy&Utm Medium=Editorial&Utm Campaign=Lehappy 2010 12, High Waisted Shorts
Topshop John Lennon Top, Urban Outfitters Vintage Shorts, Black Patent Dm's
Thrifted Poncho Turned Dress From Wasteland, Minnetonka Boots, Luckyflirts.Com Bracelet, Luckyflirts.Com Bracelet
Diy Cutout Shoulder T Shirt, High Waist Shorts From American Apparel, Hemp Bracelet From Sweet Boy

Måndag

God morgon!
Jag sitter och gör ingenting, haha det är rätt skönt faktiskt, men inte det smartaste eftersom jag borde egentligen ha fullt upp med att klä på mig och fixa håret, men nu är det så att jag är alldells för trött.
Uppdateringen kommer inte bli så bra idag för att jag slutar klockan 18:00 ikväll så jag kommer väll hem runt 7-8. Usch vad sent!
Men nu ska jag inte klaga, det kanske är jätte roligt, vem vet!
Vi hörs
haha fett fin bild, ville bara visa mitt dinousarire plåster.... eller inte

Minnetonkas

Det är lätt årets snyggaste skor, dem passar bra på våren,sommaren och hösten.
Jag köpte mina i New york i vintras för endast 200-300 kronor, då var jag lika tveksam men nu ångrar jag inte en sekund att jag köpte dem, jag ångrar mer att jag inte köpte ett par till nu när jag ser vad dom kostar i sverige. Priset ligger mellan 1-3000 kronor!
Jag vill ha varenda av dom skorna på bilden där nere!!
Det är så grymt grymt grymt snyggt!!
Untitled

Huuuuuuuuuuur snygga är dom inte!!


Ny duschad

Har precis klivit ut ur duschen och ska snart mixa ihop en smoothie och sätta mig och titta på solsidan - söndasrutiner kallas det. Jag måste också lägga fram kläderna till imorgon, då det blir prao på Bikbok i Sergelgången, kom dit vettja!
Det är skönt att få börja 1 timme senare den här veckan en förra. Men tyvärr har jag mycket längre dagar den här veckan istället, 8 timmar!
Jag får hålla tummarna att vi får sluta lite tidigare, hehe.
Men vem vet, det kanske är kul att springa runt i affären och vika kläder/larma kläder hela dagen, det är tur att jag inte är ensam utan med Emelie.
ja o finis igår

Chanel

Jag har nyss suttit och tittat på stylisterna och målat mina naglar, jag är så himla dålig på att måla naglarna och sedan att ta bort det. Men nu gjorde jag ett försök och det gick faktiskt rätt bra, den här gången målade jag med ett fint mörkrött/brunt lack. Jag älskar chanellacken, inte färgerna utan mer att jag tycker burkarna är ruskigt fina. Jag skulle vilja ha ett svart chanellack mer som dekoration hehe. Men 245 kronor är lite väl mycket att betala för en "dekoration"
finfint!!

Mary kate olsen - riktigt snygga outfits!


Take me back to

Sommaren 2010!
Det var en riktigt bra sommar med många sköna dagar på lövsta med kompisar, halmstad och jönköping med Emelie som var så grymt jäkla roligt, landet (tjaa det var lite mindre roligt), sena sommarkvällar, i solstolen och en vecka Turkiet med mami.
Det var en sommar som jag kommer minnas tror jag, förövrig var 2010 ett rikigt bra år, kommer minnas det. Jag kommer knappt ihåg något från 2009?
Nu ska jag se till att sommaren 2011 blir en ännu bättre sommar!
Själutlösaren på en hamn en tidig morgon i jönköping
vi var ensamma på ett litet (vad fn heter det nu, har tappat bort ordet, men typ som ett litet tivoli) och åkte den där karusellen minst 20 gånger och somnade nästan i slutet
mitt lillfinger blev en aning,böjd i en liten cykelolycka med Emelie. Jag kan säga att det inte är helt rakt en..
kryssningen med Emelie
sommarkväll med maggi o emelie
Det började med att jag skulle vattna blommorna och slutade med att amanda var maktlös när jag hade vattenslangen hehe..
dsc03448 (MMS)
för mycket skräckfilm när vi bodde ensamma på ett motell/hotell vad det nu heter
Untitled
älskar den här outfiten jag gjorde i somras

LIKE A CHEESE STICK , LIKE A CHEESE STICK, NA NA NOW IM FEELING SO FLY LIKE A CHEESE STICK! No Dad... its G6 .


Hej :D

Hej!
Sitter med Maggi och bloggar för första gången på nya datorn, den glittrar!! - typ hej edward ringde och ville ha tillbaka sitt glitter...
Nu ska vi fortsätta vara osociala hoho vi hörs imorgon pöss :)

Min nya fina



Kan det bli sommar snart eller?!

Jag steg upp snabbt som fan i morse när mamma sa att vi skulle åka till outleten och kolla på en ny dator men såklart startar inte bilen för att den är genomfryst så nu kan vi inte åka, suck. Ikväll kommer Maggi hit, vi får se vad vi hittar på för ruligt, pratar om allt roligt som har hänt dom senaste 3 dagarna hehe. Tänk vad mycket vi har missat.

Nu ska jag fortsätta lyssna på robyn på högsta volymen på ipoden - hon är grym!


fett nödvändig bild , eller hurrrrrrrrrr?

Tidig kväll - trött flicka

Jag har legat i sängen och tittat på det nya programmet "stylisterna" Det är faktiskt ett väldigt bra program, men tyvär går det inte på tv utan bara på internet. Nu hade jag tänkt mig att tvätta bort sminket och sen blir det att gå och lägga mig direkt med jordens växtvärk i vänsterbenet, skönt! Nej inte direkt, jag som inte vill bli längre, eller så kanske det benet ska växa ikapp med högerbenet så att dom blir lika långa. Nej vänta nu pratar jag i nattmössan, vänsterben som ska växa ikapp med högerbenet?
Haha förlåt för virrigt inlägg, Go´natt på er!!

naaw mina guldiga sandaler


You can count on me 'cause I can count on you

Jag kom hem runt klockan 20:00 efter en ganska "lång" praodag. Jag och Emelie bytte tider idag så jag började sent och slutade sent. Det var bra att testa att byta tider men jag gillar förmiddagen mycket mer. Det var lugnare och skönare. Pappa mötte mig på cafeét och åt middag, dom var urgulliga och bjöd på allt. Det har dom ioförsig gjort hela veckan. Riktigt generösa människor det!!
Min handledare skrev även ett supersnällt utvärdering till mig :)

Nu har jag lite planer att gräva ner mig i sängen och slå ner mina bopålar (haha jag hade svenskaprov i ordspråk och nu kan jag alla)
Men det blir mysigt, vi får se om jag tittar på någon film, annars blir det väll solsidan, det är alltid en räddare i nöden.
Ni får ha en bra kväll ,Puss på er

imorgon ska jag träffa den här puddingen

The Script



sämst promenad

Jag gick ut med elsa i nästan 40 minuter, och jag lovar er att det var en av dom mest jobbigaste promenaderna jag har gått med henne, hon ville inte gå någon stans, jag gick till 2 olika skogar men ingen av dom vågade hon gå i för att båda ligger nära dagis och hon är väldigt rädd för dagis :S
Jag testade även att gå till våran baksida men det funkade inte heller, usch vad jobbig hon är


glad hund


Sista dagen på John chris

Jag skrev nyss ett inlägg på min dator och skulle precis publicera det och då dog datorn, tack för den lixom!
Idag bytte jag och Emelie tid på praon så jag börjar klockan 14 och slutar 19:00, men pappa ska komma och möta mig så jag behöver inte äta middag själv hehe.
Det var ju skönt med en lång sovmorgon idag iallafall, inte så ofta jag får det på en veckodag. Men nu är det helg och sen blir det en till vecka prao och efter det loov!!

Nu ska jag ladda ner en massor av roligt till min ipod, så vi hörs sen :)
Puss

Lookbook

Blanco Floppy Hat, H&M Poncho, Asos BootiesIwearsin Blouse From Www.Iwearsin.Com, Monashe Wedges From Www.Monashe.Pl, H&M Sunglasses
Oj vilken snygg outfit!!
Lace Shorts From Nastygal.Com, Boots From Asos, Urbanoutfitters Blouse
Pants From Http://Www.Wholesale Dress.Net/, Sweater From Http://Www.Wholesale Dress.Net/, Jeffrey Campbell Lita Fur In Black From Www.Solestruck.Com
Topshop Cape Thing, Topshop Boots
Vintage Bag From From My Grandma, Smak Shorts From Second Hand, Glitter Blouse From From My Mother, Lindex Sunglasses
Blanco Floppy Hat, H&M Poncho, Asos Booties


vill vill vill

åka till London, i mars är det 1 år sen jag var där, men gud vad jag gillade London. Dock var vi där en långhelg och hade ganska mycket inplanerat, eller mest vilka shoppingaffärer vi skulle besöka hehe.
Jag gillade verkligen shoppingen i London, nästa gång jag åker dit skulle jag vilja gå på deras söta söndagsmarknader ,kolla lite mer seconhand affärer och shoppa i massa små random affärer.
Deras sushi delar första plats med den jag åt i New york♥

Skulle inte tacka nej till den här!

Denna finingen kommer snart till Hm, det är en sån där "

"Fashion Against Aids"

kampanj igen på Hm, själv hittar jag den ej på hemsidan och vet inte vad den kostar heller, så det behöver ni helst inte fråga, puss på er

Torsdag redan :)

Hej!
Jag kom hem för ett tag sen, jag stannade kvar lite i cafeet med Hannah och Alexandra och drack te, typ 3 gången den här veckan, så går det när jag praoar på ett café och tvingar släkt att komma och hålla mig sällskap under lunchen. Sedan gick jag och syster och hämtade ut något och köpte godis hehe, det går inte så bra med mitt "inte äta godis under veckodagarna"  nu när jag är i cafeét och dom bjuder mig på en massor, man ska inte tacka nej till gratis mat hehe.
Nu sitter jag och försöker skaffa ett itunes konto som inte vill sammarbeta med mig alls, det funkar ju inte att skapa ett itunes konto utan att ange visa/mastercard konto, och det har jag ju inget!!
Surt, om någon vet hur man gör skulle det vara urgulligt om ni ville hjälpa mig, vi hörs!

herre min skapare!!


Blivit med apple

Det är första gången i mitt liv jag äger någon apple grej, men det sägs ju "once you get apple you never go back" eller något sånt.
Men aja jag har inte riktigt lärt mig itunes så det är segt, men jag försöker!!
haha mongo bild på mig, med svettigt linne och bleka armar - fresh

wiiho onsdag

Hej!
Herre min skapare och alla hans syskon vilken dålig uppdatering det har varit idag.  Men det var för att jag har varit lite upptagen med annat viktigt . Efter praon åkte jag lite spontant till outleten och hämtade hem Maggi, jag visste att hon skulle åka buss själv hem så om jag någonsin ville träffa henne igen var det bara att hämta henne hehe.

Vi pratade som om vi inte hade setts på 100 år, men det var det ju nästan, 5 dagar sen?!
Så länge har vi nästan inte varit utan varann, hehe♥
Nu ska jag äta lite middag sen duscha för jag var nyss på gymmet.  Puss på er!

Längtar!!



Gårdagens outfit!

På praoen får man bara ha svarta jeans och sen en jobb tröja så det blir inte direkt några fina outfits, men igår hade jag mina superduperduper fina jeans från Gina tricot, lätt ett av årets bästa köp, den ligger på samma nivå som min fiiiiina Armani tröja som är på tok för varm att ha på sig men superduper snygg!


Tisdag

Ingen lust att blogga, den här minidatorn tar kål på mig och min blogglust. Så uppdateringen kanske inte blir den bästa idag, för jag har nyss kommit hem från praon och sen är det kanske dags att inviga mina nya gymkläder som jag köpte för ett tag sen. Jag har inte varit på gymmet på 2 veckor - i l l a!

Vi hörs!

Tips - supersnygga jeansshorts


Vill ha ett par höga slitna jeanshorts till sommaren, så jag ska nog in och testa dom här från HM för 249 kronor!

Här bosatte jag mig ett tag




Varmt bad, spotify,tända ljus = mys


Ulrik Munther - born this way cover


Super duktig är han men Emil in Lönneberga called and whats his clothes back.

 




Hemma från praon

Det var inte lika jobbigt som jag trodde det skulle vara. På morgonen så var det mest att sitta och ta det lungt, dricka oboy, skära frukt och skriva lite. Sen till lunchen blev det mer disk och plocka undan. Gratis cola,oboy/kaffe och mat är inte helt fel hehe.
Den här veckan kommer jag nog överleva finfint! :)

Om ni har praoat vart gjorde ni det?

här praoar jag, kom o hälsa på vettja!


Måndag

God morgon!
Jag ska strax klä på mig men jag vill verkligen inte hoppa ut ur min onepiece, det är lungt det skönaste plagget jag äger. Det är -20 grader ute!! Det är kallare ute en i en frys! - det är liiite sjukt, jag som trodde våren var påväg.

Idag är det min första prao dag så det ska bli kul, tror jag, bara om jag inte måste diska hela dagen hehe.
Jag slutar klockan 2 så vi hörs när jag är hemma igen, Puss på er!


haha lite flumm på morgonen

Super bra låt!


Knas att den bara har 32 visningar, det är verkligen en super bra låt!
Lyssna

Nitar

När jag är utråkad börjar jag alltid städa eller sy. Den här gången blev det städning och så bestämde jag mig för att klippa om en tröja. Jag tog ett vanligt tråkigt grått linne och klippe av ärmarna, gjorde den kortare och satte dit lite nitar. Tröjan ser rätt sliten ut för att jag inte har kunnat sy kanterna för att min symaskin är trasig och då döljde jag det värsta genom att sätta dit lite nitar.
Vad tycker ni?


vit flicka :(


Bakat


Det har blivit en del bakande den här helgen men det gillas. Nu är bara "problemet" att jag inte äter godis/chips osv på veckodagarna så idag är det till att njuuutas.


Städfreak

Hej!
Dagen har bestått av exakt ingenting, jag har städat,plockat och rensat mitt rum så nu är det rent och fint. Min dator har lagt av så nu måste jag sitta vid minidatorn, suck. Jag ogillar verkligen minidatorer, jag fick ju en i födelsedag förra året men den sålde vi ganska snabbt eftersom jag ville ha en stor dator.

Nu ska jag sätta igång med att fota lite saker till bloppisen, jag är inte rikigt säker på om det är saker ni vill köpa men aja låga priser blir det iallafall.
Vi hörs!

Super fin!

Jag såg att Ikea hade släppt en ny klädställning som var super fin!
Dock passar den inte in i mitt rum då min säng tar för mycket plats men men!
bild härifrån

Mina lilla samling

många bilder, men dom här finingarna pryder mina fingrar nästan varje dag, fråga om ni undrar vart någon/några finns att köpa

"there's nothin wrong with lovin who you are" She said, "'cause he made you perfect"

Born this way heter hennes nya låt, så grymt bra! Jag skulle vilja höra den i acoustics sen, det vore pricken över i:et!

Texten är så fiin den kan bli, kärlek!

I'm beautiful in my way
'cause god makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way


Bakat!

Jag har stått ganska länge i köket och bakat Brownies, dock är det till någon släktgrej vi ska ha imorgon. Men jag får spara lite till mig själv hehe.
Annars har jag inte gjort så mycket, men det är bara skönt.

Bilder från gårdagen

Gårdagen började som sagt bra vi hade det kul, tills sisådär sista kvarten då det blev kräkfontän dock inte för mig, som tur var. Jag bosatte mig i Amandas garderob och fick ångest. Jaa, jag tror ni kan lista ut vad som hände, för jag tänker inte gå in på mer detaljer.
så himla epic bild, haha

Kvällen började bra men slutade dåligt

allt jag kan säga nu

Nu sticker jag hem till Amanda

För lite födelsedagsfeeeest  whooop whooop :) Kameran är inte där den ska vara så jag får väll sno någon annans bilder senare, Ni får ha en bra start på helgen, Puss på er!

Maaaaaaaaat

Jag har varit superduper hungrig sen jag gick hem från skolan men jag har inte orkat laga någon mat, så nu sitter jag här och tänker på om jag ska gå ner och fixa lit mat eller stanna här, haha ilandsproblem. Ett helt inlägg om mat, haha illa illla.

Freeedag!

Jag slutade klockan halv 12 idag, det var en rätt onödig skoldag som bestod av 1 engelskalektion med 6 elever och film i aulan. Skön avslutning på veckan!
När jag hade plogat mig hem från skolan så bakade jag cupcakes. Första gången jag bakade det faktiskt, jag gjorde blåbärscupcakes med hallon grej där uppe ( kommer inte på rätt ord) haha. Jag ska snart gå ner och proväta, ska se om dom är lika söta som dom ser ut ;)

Snöbajs!

Alla bussar är inställda idag så jag måste gå till skolan, hur jobbigt?
Det kommer ta mig runt 40 minuter att gå typ, haha döda mig. Det är knappt värt att gå till skolan eftersom jag bara har 2-3 lektioner (vet inte om jag har so pågrund av omprov) Men vi får se, jag ska snart klä på mig sen är det tags att bege mig ut i hélvetet


Bilder från New york


tror ni jag kunde hålla mig tills helgen - Nej

Jag valde att ha en kort bloggpaus för att allt kändes för mycket, speciellt det där med skolan. Jag hade för mycketprov dom senaste 2 veckorna. Men nu när alla prov är över för en kort stund så känns allt mycket bättre!
Nu kan jag äntligen ha tid med annat efter skolan, jag har inte "hunnit" gymma på dom 2 senaste veckorna heller.
Men nu har jag 3 sköna veckor framför mig så det kan inte kännas annat en bra!
Just nu sitter jag och lyssnar på en låt som får mig på så himla bra humör, men ni får inte veta vilken det är, nanana ;)
Jag  stannade hemma från skolan idag för att jag mådde ingen vidare igår/idag men jag var tvungen att åka till stan idag för att köpa en present till Amanda som fyllt år för ett tag sen. Stannade även på mammas jobb ett tag och pluggade järnet.
Nu är det lilla problemet att kameran är "borta", jag tror min syster har tagit den så det här får bli ett bildlöst inlägg. Men vi hörs snart igen, Puss

Jag tror jag dog..

Alltså jag kan nästan sätta allt, om jag hade varit den där lyckligt låttade tjejen hade jag nästan inte suttit här idag.  Fyfaaaaaaan vad avundsjuk jag är!

Bloggpaus

Nu ligger bloggen åt sidan tills i helgen.

Dag 2 - Mina bästa vänner

Ni har hört en del om dom i bloggen, läst deras bloggar, sett bilder på dom, det är ju inga mindre en Maggi och Emelie.
Magdalena även kallad Maggi och jag har varit "bästisar" ni vet, bästishalsband/bästisarmband osv sen 2-3:an. Vi har umgåtts mycket ända sen dess. Vi har inte bråkat mycket alls under den tiden, men lite såklart. Hon är den enda personen som har exakt samma tråkiga humor som jag tex om någon gör något roligt utan att märka det så är det bara vi som förstår och garvar, eller när någon säger fel haha. Jag sitter själv och garvar nu när jag skriver det och det vet jag att hon också kommer göra. Vi är äkta domdär fulingarna i bananern och pyamas, tänker du på samma som jag b1, jag tror det b2.

Emelie är den som är mest lik mig på sett och vis, jag vet inte hur jag ska kunna förklara det här men det är bara så. Hon är den kompisen som jag har "rest" mest med dvs, halmstad,småland,kryssningen osv osv. Tyvärr har hon inte samma humor som jag men den kan vara rolig ibland.... bara ibland.
Dom här 2 flickurna är dom jag kan berätta allt för och det är dom jag delar dom flesta av mina roliga,pinsamma, läskiga, bästa minnen med♥


Den här bilden är från när vi sov i maggis föråd i oktober, när vi köpte typ 15 stora tuggumin och proppade in alla i munnen samtigt och tuggade så att vi fick ont i käften, vem gör sånt? Jo vi

Tisdag

God morgon!
Jag har ganska bråttom, jag har inte ens börjat fixa mig och bussen går om nästan en halvtimme, men endå sitter jag och skriver här och inte orkar röra på mig.. trött flicka

Fint @tattoologist


Nu blir det.... plugg


Dag 1 - om mig

Ja, vad ska jag börja, det känns ju som om ni vet det mesta om mig men lets do it.

Jag heter Josefine och är 14 och fyller 15 i maj och då önskar jag mig en moppebil. Jag bor en liten bit utanför Stockholm i en förort som jag till viss del gillar.
Jag bor med min familj,syster och min bebis till hund Elsa, Elsa har jag haft sen jag var 6 år tror jag. På fritiden brukar jag umgås med mina fina vänner, blogga, plugga tjaa sånt som dom flesta gör på dagarna. Gymmar gör jag även ibland.
Det bästa jag vet är att, vara med mina vänner,blogga, shoppa och resa, jag ääääääääälskar att resa♥
Min favoritmat är Sushi och pasta och min favoritartist är Justin bieber.
Nu tror jag att ni har fått veta en del om mig.

Måndag

God morgon!
Nu är det början på den "sista" skolveckan innan en 3 veckors paus från skolan, så det är grymt skönt. Jag har inte så mycket att säga utan nu sitter jag här i min onepiece♥ och ska snart klä på mig. Det är nästan det värsta på morgonen, att först ha på mig min sköna varma onepiece till att vara tvungen att byta till kalla stela jeans.
haha smickrande_bild_not

5 saker du inte visste om mig

♥ Jag är otroligt duktig på att spela ut låtar
♥ Jag tröttnar snabbt på saker
♥ Jag är faktiskt nöjd med mitt liv, det finns inget (just nu) som jag vill ändra
♥ Jag tycker det är skitsnyggt med helt svarta kläder + silvriga/guldiga smycken till
♥ Jag har redan bestämt en del av min framtid, men det kommer väll ändras senare.

Bättre sent en aldrig + svar på frågor

Tänkte börja med att svara på dom här frågorna varje dag i 1 vecka. Jag tycker såna här "listor" är rätt underhållande. Om det är någon mer fråga ni har att ställa så är det bara att göra det, jag svarar alltid på era komentarer, just so you now!
Dag 1: Presentera mig själv
Dag 2: Mina bästa vänner
Dag 3: Framtidsdrömmar
Dag 4: Någon du umgås väldigt mycket med
Dag 5: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 6: Min favorit resa
Dag 7: Min första kändiscrush
Amen snart kastar jag ut min dator ur fönstret, att jag ska behöva sitta och trycka in bateriladdaren i datorn samtidigt som jag skriver är inte det lättaste kan jag säga, pik till mamma att jag behöver en ny dator
Anonym om Svar på tal:
har du en bloppis?? var hittar man den :P

Jag har inte startat min bloppis en utan jag behöver rensa garderoben först och sen ta kort på allt också, men den kommer

Anonym om Svar på tal:
ska du på rikitigt sälja pälsbollsmössan isåfall för hur mkt?

Anonym om Svar på tal:
ska du på rikitigt sälja pälsbollsmössan isåfall för hur mkt?
Ja, jag tror att jag ska sälja mössan, men jag har inte satt ett pris på den en. Kram

Såhär känner jag

mig just nu med att behöva sätta mig med spanska boken 1 timme till

Svar på tal

Anonym om Dagens outfit:
var köpte du linnet?
Jag har svarat på det många gånger förut, men jag tar det igen: Min syster köpte linnet på peace and love festivalen i somras, så jag vet tyvärr inte vart den finns att köpa.
Anonym om En dag på stan!:
kan inte du berätta hur du skulle matcha den?
Jag skulle matcha den med ett par svarta jeans eller leggings + massa halsband/ringar. Men på något sätt har jag aldrig använt den, prislappen sitter kvar :/ men den ska säljas på bloppisen sen.

Lookbook

H&M Animal Print Bag, Diy Dream Catcher Necklace
Red Printed Sweater From Www.Trixiave.Com
Michael Kors Watch, H&M Jacket, H&M Loght Blue Fringe Necklace With Gold Chains, Topshop Leather Shorts

Söndag, tråkig dag

Hej!
Jag vaknade rätt så tidigt idag, runt klockan 11. Eftersom jag är van att gå upp så tidigt på vardagarna så kan jag inte sova länge på helgerna, suck. Dagen ska spenderas med svenska boken i handen och efter det ska jag titta på Solsidan!
Förövrigt så kommer min dator dö närsomhelst, den vägrade att starta imorse men efter ett tag fick jag äntligen igång den!

Hur bra?


Mysig kväll

Jag har tänt en massor av ljus och håller på att städa rummet, jag förstår inte hur det kan bli så stökigt snabbt?
Senare hade jag tänkt att bygga ut min fotovägg, jag har massor med söta bilder från när jag var liten. Såklart dom ska upp på väggen.
Ni får ha en bra kväll

Fy vad fina!

Att jag inte såg dom idag när jag var inne på Hm 100 gånger, suck!

Dagens kap!


haha vit_mage_96
Gööööör snygga jeans från Gina tricot - 349 kronor
Snygg snygg snygg ring från Bikbok 49 kronor
Haha ful bild, men fin vårjacka från Gina tricot - 499 kronor

Bilder från gårdagen

Bara så ni vet är Emelie sämst på att baka scones


ni borde vara avundsjuka på mig att jag har så fina vänner

Mot Emelie!

Det blir tjejkväll med Maggi o Emelie ikväll - mysigt!
Vi hörs imorgon igen, ni får ha en bra kväll


Count On Me - Bruno Mars

Superfin låt♥


Ny earcuff!

29 :- från glitter - K A P

Min lilla earcuff familj♥

Vakna med lampan tänd

Skolan ger mig smått ångest, eller nej, det är inte själva skoldagen utan när jag kommer hem och ska sätta mig och plugga ännu mer. Jag gillar det inte alls och har svårt att koncentrera mig då, det finns så mycket annat roligt att göra en att studera. Som att sova tex.
Vill ni veta en konstig sak, jag har börjat tända lampan i sömen, alltid runt klockan 5 på morgonen, och då blir jag pigg och vaknar. Idag var jag redo att gå till skolan typ klockan 5, det är inte bra med så lite sömn. Men det är rätt konstigt endå
Nu ska jag hoppa in i duschen, pusshej
Det går tydligen inte att ladda upp några bilder nu? :S

Bättre en orginalet!


Grymt söt byxdress!

Bild lånad härifrån

Jag måste nästan ha

White Chic Bling Case for HTC Wildfire G8
Leopard Case for HTC Wildfire G8
Zebra Silicone Case for HTC Wildfire G8
Hur fina?
finns att köpa Härifrån

Dagens dröm outfit!

Untitled
Fråga om ni undrar vart något finns att köpa

Onsdag

Hej!
Vi fick sluta lite tidigare i skolan idag så då åkte Maggi och jag hem till mig och pluggade lite, ytterst lite så det måste jag göra lite mer sedan, men först ska rummet städas, det behövs verkligen.
Vi hörs!

Lookbook

Reserved Sunglasses, Diy Gloves, Romwe Jacket From Www.Romwe.Com, Byjooyshop T Shirt From Www.Byjooyshop.Com
Lita Shoes
Vintage Blouse, F21 Necklace, Rag HairbandVintage Wool Hat, Orenda Designs Copper Cuff From Www.Etsy.Com/Shop/Orendadesigns, Forever 21 Blue Denim Shorts, For Sale Vintage White Lace Top From Http://Www.Etsy.Com/Listing/66382274/Vintage White Lace Boho Cotton Gauze

Nicki Minaj - Fly (ft. Rihanna)

Hur bra låt?

Vill ha - ska ha!

Jag hittade dom här ursnygga jeansshortsen på "fina Evelina´s" blogg, och visst är dom snygga!
Dom kommer från Bikbok och kostar 299 kronor, så snygga med en lös tshirt, bruna ben och ett par converse till!
Bilder lånade härifrån

Plugg

Jag började skoldagen med att gå till biblioteket  med klassen i typ, en kvart? Sen åkte jag hem till latmasken Maggi och gick med henne till skolan, tjjaaa annars har skoldagen varit rätt normal.
Men nu ska jag sätta mig med skolböckerna i handen igen, jag har pluggat typ en halvtimme men tagit en liten paous nu!

Vi hörs :)

Super snygg!

Jag skulle lätt vilja införskaffa mig en ny vinterjacka, den här gången inte en canada goose eller en fjällräven. Utan en boomerang, dom är grymt mycket snyggare och sitter jätte snyggt på!
Jag vill ha den här modellen men med päls på, dock ligger priset på 4000 kronor!

RSS 2.0